A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
lufi 970×550
ATENOR23_LAKE11_Banner_970x250_SZZS
Tesa 300*300

STEVE SMITH ISMÉT KARJÁT TÖRTE

finn wellness 640*360

Fotón: Steve Smith WR, Carolina Panthers

Derrick Fox, az ügynök elmondta, Smith flag futballt játszott az edzõtáborában, amikor elvesztette az egyensúlyát, és eltört a karja. Fox megjegyezte: „Elég furcsa volt, de nem hiszem, hogy ki kellene hagynia egyetlen meccset is az alapszakaszban.” Fox nem tudta megosztani Smith gyógyulásának menetrendjét, és azt sem, mikor tud visszatérni az edzõpályára, de 4 és 8 hétre becsülte az intervallumot, amibe teljes egészében belefér az edzõtábor.

A Panthers a Dél-Carolinában található Woffordban tartja edzõtáborát, amely július 28-án kezdõdik. Az elsõ elõszezon-meccsüket Baltimore-ban a Ravens ellen játsszak augusztus 12-én, ez az idõpont épp 8 héttel a sérülés után van. Smithnek ugyanaz a karja sérült meg, ami decemberben, de másik helyen tört el. Jobb karja elõször egy 27 yardos TD-elkapás során sérült meg, amit a 16. játékhéten, a Giants elleni meccs 3. negyedében mutatott be. Michael Johnson, a Giants safety-je akkor ütközött vele, amikor a WR elkapta a labdát, de Smith nem engedte el a játékszert. A törés miatt ki kellett hagynia az alapszakasz utolsó meccsét, így nem tudta sorozatban 5. évben is elérni az 1.000 yardos szezont, 18 yard kellett még hozzá.

Fordította: Geczõ László

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások