A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
köki 970×550
Acapella 970×250
Tesa 300*300

HELLER BEVÁGÓDOTT

Acapella 640×480

Fotón: Will Heller TE, Detroit Lions

Hellert tavaly szabadügynökként szerzõdtették, de a Lions nem volt egészen biztos benne, mit is szereztek igazából. A TE erõs szezont produkált, 9-szer volt kezdõ, így kiérdemelt egy új szerzõdést. Heller erõssége a blokkjaiban rejlik, emiatt sok játékidõt fog kapni, amikor a Lions elkezdi a húsdaráló-szerû támadásait.

Detroitban van Brandon Pettigrew és Tony Scheffler is, így Heller csak kevés lehetõséget fog kapni az elkapások terén. Annak ellenére, hogy sokan vannak erre a posztra, Heller megszerettette magát a csapattársaival és edzõivel, amikor tavaly a Washington elleni meccsen kulcsfontosságú és nehéz, váll fölötti, 24 yardos elkapásával bebiztosította a gyõzelmet. Heller bizonyította sokoldalúságát, így a Lions még akkor is hasznát veheti a két tight endes felállásokban, amikor Pettigrew felgyógyul térdsérülésébõl. Amikor visszatér, ne legyünk meglepõdve, ha kettõjüket látjuk a meccs végén szokásos 4 perces támadásoknál, vagy akkor ha egy kis keménységgel kell indítani az idegenbeli meccseket.

Heller tavalyi 9 kezdése volt, a legtöbb 7 éves pályafutása során. Korábban 6 meccs volt a legtöbb, amikor kezdõ lehetett, még 2007-ben a Seattle Seahawks színeiben. Elõtte összesen 3 meccsen kezdhetett, mindhárom az elsõ két évében történt, amikor a Tampa Bay Buccaneers játékosa volt.

Fordította: Geczõ László

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások