A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
köki 970×550
Lake11_Tavasz_Banner_Kampany_970x90_CM
Stihl-hja-300×300

BUFFALÓBAN CSÚCSON A SECONDARY

Lake11_Tavasz_Banner_Kampany_300x250_TELEX

Fotón: Jairus Byrd FS, Buffalo Bills

A New England Patriotsnak ott van a jövendõbeli Hall of Fame-tag Randy Moss, és a slot elkapók gyöngye, Wes Welker. A Miami Dolphins megszerezte Brandon Marshallt. A New York Jetsnek 3 olyan elkapója van, akiktõl 1.000 yard fölötti teljesítmény várható: Braylon Edwards, Santonio Holmes, és Jerricho Cotchery, ráadásul õk hárman egy idõben lesznek a pályán. Jairus Byrdöt izgalomba hozza, hogy azok ellen az elit elkapók ellen léphet pályára, akiknek otthona az AFC East. Amikor néhány nevet említettek neki, nem tûnt úgy, mint aki megijedt. Elmondta: „Lehetõség. Ez a legnagyobb dolog. Amikor ezek a markáns fickók belépnek a csoportodba, lehetõséget képviselnek, annak a lehetõségét, hogy fejlõdhet a játékod, egy olyan szintre tolhatod magad, amit eddig nem tapasztaltál.”

A Billsnél sok a kérdõjel. Az irányító, a baloldali tackle, a 2. számú elkapó, Marshawn Lynch, váltás a 3-4-es felállásra, a nose tackle, valamint Aaron Schobel helyzete. Talán a secondary az egyetlen rész, amely okot adhat a megnyugvásra. A védelem hátsó sora jó, fiatal, és mély. Jairus Byrd, aki tavaly, újonc évében holtversenyben a liga legjobbja volt interceptionök tekintetében, elmondta: „Õszintén, annyira jól lehetünk, amennyire csak akarunk. Sokan vagyunk itt hátul, mindenkinek jut szerep. És ha mindenki elfogadja ezt a szerepet, és a legjobban végzi a munkáját, nem látom az okát, miért ne lehetnénk olyan jól, amennyire akarunk.”

A Bills secondary-jében nincs sok sztár. Byrd onnan az egyetlen, aki defensive back-ként bekerült a Pro Bowl-keretbe. A védelemnek ez a része mégis elég jó volt ahhoz, hogy a 2. legyen a passzvédekezés, és szintén 2. az interceptionök terén. Chan Gailey, a Buffalo vezetõedzõje áradozott az egységrõl. A tulajdonosok találkozóján Gailey elmondta: „Számos csapatnál jártam. Nem tudom voltam-e olyan gárdánál, ahol a secondary – a corner és safety posztokról beszélek – olyan erõs lett volna, mint most nálunk. Amikor Dallasba, Miamiba, Pittsburghbe mentem, mindenhol jók voltak. De nem vagyok biztos benne, hogy nem ez a legerõsebb csapatrész.”

Terrence McGee, a baloldali cornerback visszahordóként utazott el a Pro Bowlra. Leodis McKelvin, a jobboldali CB, aki sérülésbõl tér vissza, 2 évvel ezelõtt a 11. draft pick-kel kelt el. Ugyanezen a poszton Drayton Florence tavaly 13 meccsen volt kezdõ. A baloldalon Reggie Corner 6 meccset kezdett. Donte Whitner safety 4 évvel ezelõtt a Draft 8. helyén kelt el. Miután kényszerûségbõl Bryan Scottból linebackert csináltak, George Wilson lett a kezdõ strong safety. Byrd megjegyezte: „Büszkék vagyunk, bízunk a saját képességeinkben. Tudjuk, hogy kihívások állnak elõttünk, de úgy gondolom, mindannyian keményen dolgozunk, és állunk elébe.”

Fordította: Geczõ László

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások