A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
kella 970×550
EfEf 970*250
EfEf 300*300

RYAN A LEGJOBBAKAT FIGYELI

acapella 640×480

Thomas Dimitroff, a Falcons general managere a Sporting Newsnak elmondta, Ryan rengeteg idõt töltött ebben a holtszezonban a liga legjobb irányítóinak vizsgálatával, próbálta õket leutánozni a pályán. Dimitroff a következõket mondta: „Véleményem szerint Matt Ryan nagyon szépen fejlõdik. Nagyon keményen dolgozott a holtszezonban, hogy felkutassa hiányosságainak eredetét, legyen az néha a döntéshozatal, a lábmunka, vagy bármi. Sokat tanulmányozta a liga magasabb szinten álló irányítóit, és azt hiszem, ez is nagyon hasznos volt számára.”

A kérdésre, igaz-e, hogy ahogy Ryannel megy, úgy megy a csapatnak is, Dimitroff úgy válaszolt: mintha önmagát hallaná. Így felelt: „Erõsen hiszek abban, akárcsak nagyon sokan ebben a ligában, hogy a csapat úgy teljesít, ahogyan az irányító. Nem kell mindent egy ember nyakába varrni, hiszen ez csapatjáték, de nagyon fontos, hogy az irányító folyamatosan, nagyon magas szinten teljesítsen, ez kell a sikethez ebben a ligában. Hogy a kérdésre is válaszoljak, igaz.”

Fordította: Geczõ László

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások