A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
kella 970×550
Heszperidák 970*250
acapella 300×300

BROWN A COWBOYSNAK IS KELLETT

Lake11_Tavasz_Banner_Kampany_300x250_CM

A New Orleans Times-Picayune szerint a Cowboys is érdekelt volt Brown megszezésében, mielõtt az OT szombaton a Washingtonhoz került volna. Az érdeklõdés mértékérõl nincs pontos információ, de maga a tény, hogy érdeklõdtek, utalhat néhány dologra. Például arra, hogy a Cowboys tényleg nem volt elégedett Doug Free munkájával a tavaszi edzéseken. Free most kezdené elsõ teljes szezonját kezdõként. Habár múlt szezonban néhány alkalommal megvillantotta tehetségét, még képességei még mindig feltérképezetlen területnek számítanak.

A második konklúzió: Jerry Jones csapatánál aggódnak a 31 éves jobboldali tackle, Marc Colombo játékának esetleges hanyatlása miatt. Colombo tavaly novemberben eltörte a szárkapocscsontját, és amikor a rájátszásban visszatért, Ray Edwards, a Minnesota Vikings defensive endje gyakorlatilag megalázta. Ha a Dallas szándéka az lett volna Brown-nal, hogy ezen a poszton erõsít, akkor akár azt is megtehették volna, hogy az új szerzeményt áttezsik Tony Romo QB vakoldalára, így Free átmehetett volna a jobboldalra, ami jobban fekszik neki. Ebben az esetben Alex Barron maradt volna a csere, aki mindkét oldalon be tudott volna segíteni, Colombót pedig elbocsátották volna.

A harmadik következtetés: a Cowboys csak azért szállt be a Brownért folyó árverésbe, mert tudták, hogy az OT kell a Redskinsnek. A Dallas és a Washington csoportellenfelek, sõt ellenségek. A Redskins veszélyt jelent, még akkor is, ha a Dallas játékoslistáján látszólag jelentõsen több tehetség nevét vélhetjük felfedezni. Még nagyobb fenyegetést jelent majd a Rézbõrûek gárdája, ha Donovan McNabbet, az új irányítójukat meg tudják védeni, ami többek között Brown dolga is lesz.

Könnyen lehet, hogy a Cowboys érdeklõdése nem volt túl komoly. Az újság nem számolt be az ajánlat részleteirõl, de a Redskins gyakorlatilag beszerzési áron, egy feltételes 3. körös pickért jutott hozzá egy olyan offensive tackle-höz, aki már az elsõ naptól kezdõ lehet. Ezen a dolgon azonban érdemes elgondolkodni, Jerry Jones csapata minden bizonnyal igen aktív lesz, miután az edzõtábor ontani fogja magából a munkanélküli OT-ket.

Fordította: Geczõ László

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások