A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
Heszperidák 970×550
acapella 970×250
Tesa 300*300

BENSONT MEG KELL TARTANI

ATENOR23_LAKE11_Banner_300x250_SZZS

Fotón: Cedric Benson RB, Cincinnati Bengals

Így el kell gondolkodni azon, hogy miután Benson szerzõdése az idei szezon után lejár, a Bengals megadja-e neki azt a pénzt, ami a liga legjobb futóinak jár. Sõt, a Bengalsnak több lejáró szerzõdés is fejtörést adhat a következõ két szezonban, amelyeket ha hagynak lejárni, megváltozhat a franchise kinézete. Vajon ezek a játékosok visszatérnek Cincinattibe, vagy a csapat arra kényszeríti magát, hogy újra építkezésbe fogjanak? A Dayton Daily News szerint Cedric Benson képviselõi szerzõdéshosszabbítás miatt környékezték meg a csapatot, amelyrõl állítólag hamarosan meg is egyeznek a felek.

Egyes vélemények szerint a csapat futói közül egyik sem személyesíti meg jobban azt a támadó stílust, amit a Bengals használ, mint Benson. Nem csak segített a sikerek elérésében, de ki is nyílt a tehetsége ebben a sémában. Bernard Scott és Brian Leonard tökéletesek a tempó megváltoztatására, és a 3. downokra. De amikor sokoldalú futó kell, ott van Benson azzal, amit bizonyított, nem elég, hogy Scott középen át tud robogni.

Ha most meghosszabbítják Benson szerzõdését, az hosszú távú segítséget jelent majd a Bengalsnak. A legfontosabb, hogy a futónak nem kell egy új szerzõdés miatt aggódnia. Másodsorban, ha most adnak neki szerzõdést, olcsóbban megússzak, mintha hagynák, hogy tesztelje a piacot, kora miatt pedig mindig sok pénzt tudna begyûjteni más csapattól is, hiszen jövõ ilyenkor még csak 28 éves lesz, és elsõ 3 szezonjában, amit a Chicago Bearsnél töltött, nem használták el a testét, Benson nem kapta meg a labdát 200-nál többször.

Fordította: Geczõ László

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások