A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
köki 970×550
Acapella 970×250
Roche 300*300

18 MECCSBÕL ÁLLÓ ALAPSZAKASZ? KÖSZÖNJÜK, NEM KELL

Acapella 640×480

Fotón: Justin Tuck DE, New York Giants

Az NFL két kiválósága, Tom Brady és Ray Lewis azonnal kifejezte aggodalmát azok után, hogy komolyabban szóba került az alapszakasz átszervezése. A tervek szerint ugyanis a jövõben lerövidítenék az elõszezon (négy találkozó helyett csak kettõ lenne) és ezzel egy idõben megnövelnék az alapszakaszbeli meccsek számát. Justin Tuck sem rejtette véka alá véleményét, ugyanis azt mondta, hogy reméli õ már nem fog játszani, mikor az átszervezés megtörténik – írja a PFT.

Egyes játékosok és a legtöbb tulajdonos azonban szeretné, ha változások történnének a liga életében. A Chicago Bears linebackere, Lance Briggs mindenképpen a támogatók között van. Szeretné, ha az elõszezon rövdiebb, az alapszakasz pedig hosszabb lenne. Az ok pedig egyszerû: pénz. Véleménye szerint a játékosokat nem a teljesítményüknek megfelelõ módon fizetik meg az alapszakasz alatt. Érthetõ tehát, hogy miért támogatja az indítványt: 16 helyett 18 találkozón kellene játszania és emiatt több pénzt rakhatna zsebre.

Azonban nagyon sok technikai részlet nem tisztázott még, hiszen akkor a szerzõdéseket is át kellene variálni, és talán az is elképzelhetõ, hogy a maximum 53 fõs rostert is ki kell bõvíteni, hiszen a kezdõk fokozott igénybevétele miatt több cserejátékosra lehet szükség.

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások