A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
kella 970×550
Acapella 970×250
acapella 300×300

VISZLÁT RÁJÁTÁSZÁS! 1. RÉSZ

Lake11_Tavasz_Banner_Kampany_300x250_CM

Fotón: Carson Palmer QB, Cincinnati Bengals

Ezt a listát is a sportingnews.com állította össze, nézzük tehát azon csapatokat, melyek Mike Florio szerint nem lesznek ott a januári meccseken:

New York Jets, #6 irányító: Mark Sanchez

A csapat tiszta szupersztárokból áll, elég csak egy pillantást vetni a rosterre. Azonban Florio szerint a máz alatt egy ugyanolyan labilis csapatot találunk, amilyet tavaly láttunk. Éppen ezért úgy gondolja, hogy nem nagyon emelkedhettek az elvárások a csapattal szemben, örüljenek, ha rájátszásközelbe kerülnek. Személy szerint én eltérõ véleményen vagyok, mert én úgy látom, hogy az újonnan beszerzett játékosok mindenképpen emelni fogják a csapat játékának színvonalát, így én többet jóslok nekik mint a tavalyi szezonban összeszedett 9 gyõzelem.

New England Patriots, #12 irányító: Tom Brady

A Bill Belichik és Tom Brady által vezényelt csapat teljesítménye az utóbbi években romlott, nem is keveset. Persze még mindig jól játszanak, de meg sem közelítik két-három évvel ezelõtti önmagukat. Éppen ezért nem valószínû, hogy idén bejutnak rájátszásba. Brady körül is zavarok támadnak, megy a susmus, hogy vajon mi fog történni a franhise-zal az elkövetkezendõ két-három év során. Némi nézeteltérés is tapasztalható az iránytó és a vezetõség között, ez pedig senkinek nem tesz jót, nemhogy a csapat játékának. Az pedig, hogy Brady a holtszezon jó részét Los Angeles-ben tölti, csak tetézi a bajokat. Annak ellenére, hogy kiváló tehetségekkel rendelkeznek a Hazafiak, az idén kénytelenek lesznek megbékélni a ténnyel, hogy a playoff bizony nélkülük fog elkezdõdni.

Cincinnati Bengals, #9 irányító: Carson Palmer

A csapat eddig csak egyszer jutott két egymást követõ évben a playoffba: 1981-ben és ’82-ben. A tavalyi szezon meglepõen jól kezdõdott Palmerék számára, az elsõ találkozókon rendre gyõztesként sétáltak le a gyeprõl. Meg is lett az eredménye: bejutottak a rájátszásba. A kezdeti sikerek után azonban gyorsan hanyatlásnak indult a teljesítmény, fõként azért, mert az ellenfelek rájöttek, hogyan hatástalanítsák a Bengals támadóit. A holtszezonban sokáig csend volt a tigricsíkozású mezesek háza táján, aztán múlt héten Palmer kifakadta, hogy a csapat elsõ számú elkapója, Chad Ochocinco nem jár az edzésekre. Ment a huza-vona, Chad mûsorokba járkál edzések helyett, pedig nagy szükség lenne rá a pályán. Szinte biztosra vehetjük, hogy nem fog olyan nagy meglepetést okozni a Cinci játéka mint tavaly. Ugyanazt a nyögvenyelõsen játszó gárdát fogjuk látni, amihez már évek óta hozzászoktunk.

Cikkünk második részét délután olvashatják.

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások