A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
efef 970×550
Heszperidák 970*250
Acapella 300×30

HASZONTALAN HAYNESWORTH?

finn wellness 640*360

Fotón: Jared Allen DE, Minnesota Vikings

Az illetõ pedig nem más, mint Jared Allen, a Minnesota Vikings fõmumusa. Annak ellenére, hogy bevallotta, hogy õt is idegesítené a defensive tackle viselkedése, ha az õ csapattársa lenne, azonban teljes mértékben megérti, hogy a Rézbõrû miért nem ért egyet a védelem sémaváltásával.

A csapat a holtszezon alatt úgy döntött, hogy 3-4 védelmet fog alkalmazni a 2010-es szezonban, ez pedig kicsapta a biztosítékot Haynesworth-nél. Egyértelmûen jelezte, hogy õ bizony nem fog nose tackle poszton játszani és ezt nyomatékosította is azzal, hogy nem vesz részt a holtszezon alatt megrendezett edzéseken és OTA-kon. Természetesen ez rengeteg embernek nem tetszik és ezért nagyon sok kritika is érte a 100 millió dolláros szerzõdéssel odacsábított DT-t.

„Az õ helyzetében nehéz defenzív sémát váltani. Nagyjából tudom mit érezhet. Anno én is olyan csapatot kerestem, ami számomra megfelelõ volt, és azt kérdeztem magamtól: Sikeres lehetek én az általuk használt sémákban? Ha azt mondják az embernek, hogy olyan poszton játsszon, amihez egyáltalán nincs hozzászokva, akkor ne várják tõle, hogy ugyanolyan lelkesedéssel tegye dolgát, mint addig. Teljes mértékben átérzem a helyzetét.” – mondta Allen.

A defnesive endet arról is megkérdezték, hogy Brett apó vajon visszatér-e: „Ha fogadnom kellene, azonnal arra fogadnék, hogy vissza fog térni. De ismét elmondom: annyit mindent tett karrierje során, hogy joga van azt tenni, amit akar. Soha senkit nem hagyott még cserben, és jelenleg nem vagyunk abban a helyzetben még, hogy panaszkodjak.”

Fordította: Szûcs Gergõ

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások