A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
lufi 970×550
Becmol 970*250
Gancia 300*300

NEM SOKÁIG ÖRÜLHETTEK LYNCH-NEK

ATENOR23_LAKE11_Banner_300x250_SZZS

Korábban mi is hírt adtunk a futó helyzetérõl, így nem szaporítanám a szót azzal kapcsolatban. Elég annyi, hogy a héten úgy döntött a futó, hogy visszatér a csapat edzéseire. Chan Gailey-t ez valószínûleg nagy megelégedéssel tölti el, hiszen korábban azt nyilatkozta, hogy õ bizony köti az ebet a karóhoz, és Lynch ne számítson arra, hogy egy fikarcnyit is engedni fog neki. Lynch megunta a banánt és újra pályára lépett. Túl sok öröm azonban ebbõl sem származhatott, hiszen csütörtök reggel ismételten felhívta magára a figyelmet, mégpedig azzal, hogy kora reggel szépen lesétált a pályáról, hogy elutazzon jó barátjának és korábbi szobatársának esküvõjére. Justin Forsett, a Seattle Seahawks (jelenleg kitudja hányadik) futója döntött úgy, hogy feleségül veszi menyasszonyát.

Érdekesség, hogy éppen akkor utazik el Lynch a ’Hawks játékosához, mikor felröppennek a pletykák, hogy a két játékos talán újra egy csapatban játszhat majd a 2010-es szezonban. A Bills játékosának ez kitûnõ alkalom, hogy olyan ismertséget és kapcsolatokat teremtsen, amik talán segíthetnek neki kikerülni a Bills játékosállományából és bekerülni a Seahawks játékosai közé – írja a PFT.

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások