A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
perfectlook 970×550
Perfect Look 970*250
Gancia 300*300

NEM NYITJÁK MEG ÚJRA MCNAIR ÜGYÉT

Lake11_Tavasz_Banner_Kampany_300x250_CM

Az NFL egyik korábbi irányítója csaknem egész karrierjét a Titans színeiben töltötte.  Egy volt nashville-i rendõr azt mondta, hogy újra kellene nyitni a nyomozást az irányító halálának ügyében és kérte, hogy az esküdtszék vizsgálja meg kérelmét. Az esküdtszék tagjai meglátásai szerint azonban a volt rendõr „nem rendelkezik elég bizonyítékkal ahhoz, hogy újra lehessen nyitni az ügyet.”

Vincent Hill, a szóban forgó rendõrtiszt mélyebben beleásta magát az irányító gyilkossági aktáiba és késõbb egy könyvet is kiadott, melyben saját elméletét ismerteti.

A rendõrség szóvivõje szerint az ügy le van zárva, hiszen a bizonyítékok egyértelmûen azt mutatják, hogy „McNair-t Kazemi ölte meg, aki aztán saját magával is végzett.” – írja a sportingnews.com

Hill szerint a hatóságok számos hibát vétettek a nyomozás folyamata alatt és nem vizsgálták szabályszerûen az érintettek alibijeit. Hill helyzetére van egy szép magyar mondás is: Bagoly mondja verébnek… Ugyanis Hillt 2006-ban küldték el a rendõrségtõl, szabályszegés miatt. Könnyen lehetséges, hogy így próbál meg revansot venni a hatóságokon. 

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások