A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
Gancia 970×550
Roche 970*250
Polacsek 300*300

HOLMGREN ÉS BANDÁJA KIRÁNDULÁST SZERVEZETT

finn wellness 640*360

A 2010-es drafton kiválasztott újoncok a Dicsõségek Csarnokába tettek kirándulást a héten. A Cleveland Browns legújabb ifjoncai reprezentálják a csapat jövõjét, így mindenképpen jó dolog volt Holmgrenék részérõl a kirándulás, így a „kopaszok” még motiváltabbak lehetnek majd.

A csapat jövõjének képviselõi lehetõséget kaptak arra, hogy találkozhassanak az NFL történelmének képviselõivel, még ha azok szobrok formájában is várták õket.

„Nem süt annyit a nap mint a keleti vagy nyugati parton, azonban itt is van néhány érdekes és különleges dolog.” – mondta a Browns Játékosok Fejlõdési Részlegének (Player Development Department) elnöke, Jerry Butler.

A kiruccanás nem volt váratlan, hiszen a Cleveland Browns újoncai minden évben megteszik ezt a kis utat a cantoni múzeumba. Ha ügyesek és egész karrierjük során kiváló teljesítményt nyújtanak, akkor egyszer talán õk is ide kerülhetnek. Azonban ehhez olyan módon kell hozzáállni a sporthoz, hogy az semmilyen mértékben se okozzon másoknak károkat, és véleményem szerint az elhivatottság az egyik legnagyobb erénye egy futballjátékosnak. Az újoncok pedig felköthetik a gatyájukat, ugyanis nem áll könnyû karrier elõttük, ugyanis rajtuk a sor, hogy új életet leheljenek a franchise-ba.

Fordította: Szûcs Gergõ

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások