A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
perfectlook 970×550
Köki 970*250
Roche 300*300

FLACCO MOZGÉKONYSÁGA KULCSFONTOSSÁGÚ LEHET

acapella 640×480

A tavalyi szezonban Flacco 36 sack elszenvedõje volt, ami a 13. legtöbb volt a ligában. Természetesen a sackek számát lehet (és minden bizonnyal kell is) a támadófal gyengeségeivel és fiatal átlagkorával magyarázni, azonban tény, hogy Flacco némely esetben felettébb lomhának bizonyult.

„A jó mozgékonyság sokat jelenthet egy play életben tartásában” – mondta a gárda elsõ számú irányítója, mikor arról kérdezték, hogy mi a véleménye arról, hogy Zorn ilyen nagy hangsúlyt fektet a dologra.

Ben Roethlisberger kicsit erõsebb testfelépítésének köszönhetõen kerül egy egy-egy sacket, addig Tom Brady inkább testcsellel próbálkozik. Zorn szerint Flacco igen pontosan passzol, azonban dolgozni kell még a lábmunkáján és játékának ritmusán is. Ennek egyenes következménye pedig az lehet, hogy a teljesített passzok száma növekedni fog a következõ szezonban. Ha Zornnak sikerül jobb teljesítményt kicsikarnia az iránytóból, akkor könnyen lehet, hogy a futók segítségével a csapat a playoffban fogja magát találni.

Zorn korábban a Seattle Seahawks irányítóinak (Matt Hasselbeck és Seneca Wallace) edzõje volt, azonban otthagyta Washington állam székhelyét a Washington Redskins vezetõedzõi posztjáért. 

Fordította: Szûcs Gergõ

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások