A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
Gancia 970×550
Stihl 970*250
Finn wellness 300×300

REVIS CSÚCSOT DÖNTHET

Acapella 640×480

A Newsday szerint ugyanis a Jets most már hajlandó eleget tenni Revis legtöbb követelésének. A csapathoz közel álló források szerint a Jets arra készül, hogy Revisnek adják a legnagyobb szerzõdést, amit defensive back valaha is kapott, egy olyan kontraktusról van szó, amely meghaladhatja a 100 millió dollárt is. A hírek akkor láttak napvilágot, amikor a csapat egyre közelebb kerül ahhoz, hogy megkösse a hosszú távú szerzõdést D’Brickashaw Ferguson tackle-el, és azon gondolkodnak, hogy ugyanezt kellene tenni Nick Mangold centerrel és David Harris linebackerrel.

Jelenleg Revis ügyét vizsgálgatják a legjobban, aki továbbra is olyan szerzõdést akar, amely túllépi Nnamdi Asomugha, a Raiders cornerbackjének 3 évre szóló, 45,3 milliós megállapodását. A Jets új szerzõdés megkötés helyett arra készül, hogy hozzáadnak 6 évet a jelenlegihez, így a jelenlegi 21 millióval az összeg megközelíti a 100 milliót, de talán túl is szárnyalja. Az üzlet, amellyel Revis szezononként átlagosan 12 millió zöldhasút keresne, 33 éves koráig kötné a Jetshez a cornerbacket. A szerdai edzés után adott nyilatkozataiban Revis még mindig kételkedését fejezte ki afelõl, hogy a Jets megadná neki a hûségnek azt a jelét, amit szerinte kiérdemelt. Szerinte ez egy olyan szerzõdés formájában nyilvánulna meg, amely évenként átlagban 16,2 milliót fizetne neki. A Jetsnél kijelentették, ezt a számot nem akarják elfogadni, szóval Revis vagy belenyugszik, hogy így is neki a lesz a legvaskosabb pénztárcája a cornerbackek között, vagy tovább panaszkodik, amíg megszerzi magának azt a csúcsdöntõ szerzõdést, ami után áhítozik.

Fordította: Geczõ László

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások