A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
stihl 970×550
Linea 970*250
Acapella 300×30

MAJD A TIBI MEGMONDJA!

finn wellness 640*360

Az a defense, amelyikrõl egyesek úgy vélik, hogy a mai Fehérvár leggyengébb egysége, sõt, van aki szerint a div2 legrosszabb védelme. Ha õk mondják… Ez ugyanaz a defense, amelyik immáron 12 negyed óta nulla, azaz NULLA pontot engedett. Igen, valóban lehet mondani, hogy hiányzott a Mustangok Shevije, meg hogy olyan emberhiánnyal küzdenek, hogy kényszerûségbõl a játékosok szülei is leigazolnak a keretbe. Mi sem panaszkodtunk a sérültjeinkre, vagy a békéscsabai idõjárásra. A futballt játszani kell, nem megmagyarázni.
És végre a fehérvári támadóegység is magára talált. Valószínûleg sokaknak feltûnt, hogy a tavalyi passzorientált Enthroners elõhúzta a fiókból a futójátékot. Tettük ezt kényszerûségbõl, na meg nem árt, ha mindent tud az ember. Mostanra sikeresen ötvöztük a kettõt, ezt mutatja a végeredmény. Plusz lassan a juniorjaink közül is beépülnek a nagycsapatba, akik közül hárman (QB, WR, LB) már a Tata ellen is varázsoltak nekünk egy kicsit. Jövõre mindenkinek komolyan kell venni a Koronázókat. Idén is így kellett volna, de elszúrtuk.
Ezt a bajnokságot mi is nyerhettük volna, hiszen olyan játékosok erõsítik a keretet,mint a Farkas, Mr. L.A.,vagy a gyõri Pitbull, akik nélkül jövõre nehéz dolgunk lesz, akár a div1-ben, akár a 2-ben. Sajnos átengedtük ezt a Steelersnek. Talán egykori segítõnknek, Jim Brownwoodnak lesz igaza? Õ egyszer azt mondta: „Az Enthroners (koronázók) nem jó név. Azt jelenti, valaki más lesz a király…” Remélem kedves Jim, ebben az egyben tévedsz! Még az idei Wildcardon bebizonyítjuk! Mert mi ott leszünk, az tuti. De két meccs még vissza van addig. Elõbb C2, aztán W2.
Jövõéten Cowboys 2. Nagy csinnadratta lesz. Már nagyon várjuk!
Természetesen semmi nem úgy megy, ahogy azt az ember elõre eltervezi. A második otthonunknak számító csákvári pálya – ami amúgy az egész div2 egyik, ha nem a legjobb pályája – melletti kacsaúsztatóban, az örömmámorban fürdõzõ fehérvári defense hamar rájött erre, mikor kiderült az a víz egy egyszerû, poshadt, lóhúgyos pocsolya…

Írta: Dombos Tibor

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások