A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
perfectlook 970×550
EfEf 970*250
Stihl 300*300

BRADFORD MÁRIS OTTHONOSAN MOZOG

finn wellness 640*360

Szóval jó hír a Rams rajongói számára, ha Bradford kijelenti, könnyedén kezeli a támadókat. Az újonc csütörtökön a következõket mondta az újságíróknak: „Mindenre nagyon jól ráérzek. Minden alkalommal elmondom, amikor magukkal beszélek, hogy minél többet gyakorolok, annál kényelmesebben érzem magam. Nyilván sokat gyakorolhattam, hiszen volt 13 vagy 14 edzésünk és a minicamp, így tapasztalatot szerezhettem a playek terén. Minden tetszik, amit csinálunk, és úgy érzem, minél többet ismételgetem, minél többet tanulmányozom, annál jobban megy.”

A Ramsnél az összes OTA és minicamp véget ért, de Bradford nem lazít az edzõtábor kezdetéig: „Még két hétig nem megyek haza. Itt leszünk, edzünk. Nem lesz szünetem, de jó lesz kicsit lelassítania dolgokat, kicsit jobban belemélyedni a felvételekbe, belemerülni a playbookba, vagy egyszerûen csak átbeszélni olyan dolgokat, amikre most több idõnk lesz.”

Az egyik dolog, ami megakadályozhatja, hogy Bradford kezdõ legyen, az egy hosszúra nyúló holdout az edzõtábor alatt. Az irányító szerint ez nem fog megtörténni: „Nem aggódom emiatt. Ezért alkalmazom Tom Condont, az ügynökömet. Nagyon jó abba, amit csinál, és biztos vagyok benne, hogy õ meg a Rams egyezségre jutnak még az edzõtábor kezdete elõtt, arra számítok, hogy idõben ott leszek.”

Fordította: Geczõ László

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások