A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
efef 970×550
acapella 970×250
Stihl-hja-300×300

HARRISON PISZTOLLYAL BUKOTT LE

Lake11_Tavasz_Banner_Kampany_300x250_CM

A rendõrség az újságnak elmondta, szerda délután azért állították meg Harrisont, mert egy egyirányú utcában rossz irányba haladt Cadillac Escalade-jével. Az eset Észak-Philadelphiában történt, ahol Harrisonnak van egy garázsa. Az ESPN.com jelentése szerint egy másik férfit is megállítottak, aki Harrison autóját vontatta. A Daily News rendõrségi forrásokra hivatkozva azt írja, Harrison bemutatta az autó papírjait, és egy fegyvertartási engedélyt. A járõr megkérdezte, nála van-e a fegyver, amire Harrison állítólag nemmel válaszolt. Azonban az ESPN.com szerint, amikor lehúzódott az autóval, a járõr látta, hogy a néhai elkapó a fegyvert elrejtette az ülés egyik rekeszébe. Ezért a rendõr úgy döntött, átkutatja az Escalade-et, és meg is találta a pisztolyt a rekeszben. Annyit lehet tudni, hogy a fegyvert egy Philadelphiában élõ férfi nevére jegyezték be. Harrisont a helyszínen kikérdezték, majd elengedték, de megkérték, fáradjon be a rendõrségre, hogy további kérdésekre válaszoljon, amire az elkapó nem volt hajlandó. Viszont nem is volt kötelezõ megtennie.

Állítólag Harrisonnak „érdekeltsége” van egy olyan lövöldözésben, amely 2008-ban a garázsa közelében történt. A rendõrség 3 darab használt, 9 mm-es töltényhüvelyt talált az elsõszámú áldozat, Dwight Dixon autójában, aki azt állítja, egy olyan fegyverbõl származnak, amit Harrison sütött el. Egy másik férfi, Donald Dixon szerint õt egy olyan lövés találta el, amely szintén Harrison fegyverébõl származott, de célt tévesztett. A rendõrség késõbb nyilvánosságra hozta, ballisztikai bizonyítékok támasztják alá, hogy használták azt a fegyvert, amelynek Harrison volt a tulajdonosa. Ennek ellenére soha nem emeltek vádat ellene, mert túl sok, egymásnak ellentmondó vallomást tettek az áldozatok, Harrison, és mások is. A Daily News szerint a rendõrség talán tesztelni fogja a szerdán lefoglalt fegyvert, hogy kiderítsék, ebbõl származnak-e a 2008-as lövöldözés után megtalált hüvelyek. Az eset egyik furcsasága, hogy 2009 júliusában a fent említett Dixonba több golyót is eresztettek Harrison bárjától kétsaroknyira. Két hónappal késõbb a férfi meghalt, de halála elõtt elmondta, szerinte Harrison állhat a dolog mögött. A Dixon-ügy megoldatlan marad.

A Daily News állítása szerint Thomas Wagner, Harrison ügyvédje nem volt elérhetõ, hogy kikérdezzék a véleményét, de korábban Wagner kijelentette, ügyfele „nyomatékosan tagadja”, hogy bármilyen szerepe lett volna a 2008-as incidensben.

Fordította: Geczõ László

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások