A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
Heszperidák 970×550
Köki 970*250
Linea 300*300

FAVRE GYÓGYUL

finn wellness 640*360

Az orvos az Associated Pressnek nyilatkozva elmondta: „Gyógyul, és próbálja eldönteni, hogy mit tegyen a jövõben. Kedden beszéltem vele.” Andrews hozzátette, hogy Favre rehabilitációjából hátra van még néhány hét, és a Minnesota irányítója még nem tudja, mi lesz a jövõje 2010-ben. És míg ez az utóbbi kijelentés akár igaz is lehet, a Vikings, és mindenki más is ara számít, hogy Favre vissza fog térni. Az már másik kérdés, hogy ez mikor fog megtörténni.

A Star Tribune jelentése szerint a Vikings vezetõsége úgy gondolja, Favre ki fogja hagyni az edzõtábort és az elsõ két elõszezon-meccset, majd augusztus 28-án a Seattle elleni meccsre visszatér. Így két hete lenne az irányítónak arra, hogy felkészüljön a Minnesota szezonnyitójára, amelyet a Super Bowl-gyõztes Saints otthonában játszanak szeptember 9-én. 2009-ben Brett apó menetrendje ehhez hasonló volt, augusztus közepén visszatért, visszafogottan játszott a Vikings 2. elõszezon-meccsén, a 3. meccsen már több játékidõt kapott, majd a 4. meccsen pihent.

Favre, aki októberben betölti a 41. életévét, úgy tûnik, még legalább egy NFL-szezonra felkészíti magát. Áprilisban az ESPN tudta meg, hogy dr. Andrews mûtétet javasolt Favre-nak, amit az irányító „kisebb beavatkozásnak” titulált. Mégis szükség volt rá ahhoz, hogy 2010-ben játszhasson. Szóval a tény, hogy nem sokkal ezután Favre kés alá feküdt, azt bizonytíja, már akkor eldöntötte, hogy játszani fog.

Míg a Vikings tárt karokkal várná vissza a legendás QB-t, még az edzõtábor kezdete elõtt szeretnék kideríteni, mik a szándékai, már csak azért is, hogy tisztázzák le az irányítók helyzetét. Még mindig Tarvaris Jackson és Sage Rosenfels veresengenek egymással a második (elsõ?) helyért, de utóbbi csak a pálya szélérõl nézte az utolsó edzéseket, helyette a 6. körös újonc irányító, Joe Webb – akit a hírek szerint a Vikings inkább elkapóként fog használni – valamint a draftolatlan újonc, R.J. Archer edzett. Ha Favre visszatérne, a Minnesota elküldhetné Rosenfelset, megtarthatnák Jacksont, és vagy Webbet, vagy Archert. De ha Favre mindenkit meglepve tényleg visszavonul, Rosenfels jelenléte szükségszerûvé válik. Bárhogy is történjen, a következõ két hónap során megtudhatjuk, hogyan dönt Favre. És a tapasztalatokra alapozva nagy biztonsággal kijelenthetõ, hogy az utolsó pillanatokig fog várni.

Fordította: Geczõ László

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások