A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
efef 970×550
EfEf 970*250
acapella 300×300

LEFTWICH VÁLASZOL

Acapella 640×480

Mit éreztél, amikor megtudtad, hogy a Steelers-höz kerülsz? 

Nagyszerû érzés volt. Mikor legutóbb itt voltam, az volt a ligában eltöltött legjobb évem. Szerintem ez a legjobb sportklub a világon. Nagyon örülök neki, hogy újra megkaptam a lehetõséget, hogy itt játszhassak.

Mi teszi a Steelers-t, mint klubot olyan különlegessé?

Az, ahogyan a dolgokat intézik, legyen szó a vezetõségrõl, vagy a kiszolgáló személyzetrõl. Minden jó szervezetet egy jó vezetõség irányít odafentrõl. Ez van itt is. A Rooney család nagyon jól kezeli a csapatot. Minden fenn kezdõdik és halad tovább az edzõi stábon át a játékosokig, a kiszolgáló személyzetig és az irodai alkalmazottakig. Ha jó a vezetés és rávezet téged a megfelelõ útra, akkor azt jó követni is. Pontosan ez történik nálunk.

Mennyire volt könnyû egy olyan gárdába visszatérni, aminek a playbookját, csapattagjait nagyjából már ismered?

Óriási, mivel nem kellett egy teljesen új támadószerkezetbe beletanulni. Teljesen más, mint mondjuk tavaly. Csak vissza kell szokni, most épp ezt csinálom.

Nehéz volt ott hagyni a csapatot, miután bajnoki gyûrût nyertél velük?

Igen, nagyon nehéz volt, ugyanakkor meg kell értenünk, hogy ez gyakran elõfordul a ligában. Ami igazán különleges volt számomra az az, hogy visszatérhettem azok közé, akikkel már nyertünk Super Bowlt. Csodálatos dolog.

Hogyan reagáltak csapattársaid a visszatérésedre?

Nagyjából 15 üzenetet és 10 hívást kaptam azon nyomban, ahogy megtörtént az egyezség. Jó volt látni, hogy a srácok örülnek nekem. Kötöttem itt néhány életre szóló barátságot. Fantasztikus, hogy ismét velük lehetek egy pályán.

Hogy fogsz tudni megbirkózni a rajongók hatalmas elvárásaival?

Nekünk, játékosoknak amúgy is nagy elvárásaink vannak saját magunkkal szemben is. Teljesen biztos vagyok benne, hogy a szurkolók és az én elvárásaim megegyeznek. Mert csak egy dolog miatt vagyunk itt, hogy meccseket nyerjünk és meg is teszünk minden tõlünk telhetõt, hogy ez így legyen.

Fordította: Papp Gábor

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások