A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
polacsek 970×550
Perfect Look 970*250
Roche 300*300

FEAGLES ISMÉT A PÁLYÁN

finn wellness 640*360

Figyelembe véve, hogy Feagles tartja a megszakítás nélkül játszott legtöbb meccs rekordját, tapasztalata jócskán elkel majd a két játékosnak, ugyanis sem Matt Dodge, sem pedig Jy Bond lába nem érintette még a gyepet igazi NFL mérkõzésen.

„Nem akarok teljes munkaidõs edzõ lenni, mert nincs idõm rá. A családommal akarok tölteni a lehetõ legtöbb idõt” – nyilatkozta Feagles.

A veterán érkezésének konkrét célja az, hogy megtanítsa a fiatal puntereket, hogyan röpítsék labdájukat az ellenfél 20 yardos vonalán belülre. Ebben szintén Feagles a csúcstartó.

„Egyelõre még nehéz lenne elsajátítani a célzott rúgás technikáját. A fõ cél jelenleg az, hogy mindketten stabil játékosok legyenek és ne csak egy jó puntot rúgjanak az ötbõl, hanem sorra rúgják azokat. Az irányítás majd jön magától, elõbb vagy utóbb. Most viszont még azon kell dolgoznunk, hogy az alapokban tegyük õket jobbá” – mondta Feagles.

Még csak néhány napja tart a minicamp, a két fiatal punternek máris van egy olyan mentora, aki jobban meg tudja õket tanítani rúgni, mint akárki más a ligában.

Fordította: Papp Gábor

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások