A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
mgel 970×550
M-gel 970-250
Becmol 300×300

TOLLAT RAGADTAK A SZABADÜGYNÖKÖK

finn wellness 640*360

Fotón: Matt Roth #53, Cleveland Browns

Legtöbb esetben azért késik ennyit a korlátozott szabadügynökök igazolása, mert a játékosok amellett, hogy kedvezõbb szerzõdéseket próbálnak kierõszakolni csapatuktól, ezúton próbálják még egy kis ideig kihúzni magukat a csapattevékenységek kötelezettségei alól. Most viszont, hogy már nyakukon a határidõ, ami után a klubok csökkenthetik a tenderek összegét, sokan elérkezettnek látják az idõt, hogy abbahagyják a kockáztatást, így inkább a biztosra mennek.

Cleveland Browns

Nem sokkal Jackson után, a maradék négy clevelandi is elfogadta tenderajánlatát. Matt Roth, Jerome Harrison, Abe Elam és Lawrence Vickers is papírra biggyesztette nevét, nehogy lejjebb csökkenjen a következõ szezonra várható fizetésük. Jacksonhoz hasonlóan a többiek is 1,759 millió dollárt keresnek majd 2010-ben, Roth-ot leszámítva, akinek 1,809 millióra rúg tendere.

Tennessee Titans

A Titans MLB-je, Stephen Tulloch egy évre, 2,521 millióért írt alá és ezzel a Tennessee minden RFA-ja (korlátozott szabadügynöke) aláírta tenderét. A 25 éves játékos már két éve a Tennessee védelmének magját képezi, ami nem is csoda, hisz tavalyi 121 szerelésével vezette csapatának ranglistáját.

Minnesota Vikings

A Minnesota bejelentése szerint, Ray Edwards defensive end is aláírta 2,5 milliót érõ szerzõdését, emellett pedig az idei 5. körös LB, Nate Triplett-tel is megállapodtak. A Vikings emellett búcsút intett Eddie Adamski-nek (C), Matt Hansonnak (OT), Marlon Winn-nek (OT), James Johnsonnak (RB), Aaron Rhea-nek (WR) és Angelo Williams-nek (CB).

Denver Broncos

A Broncos linebackere, Elvis Dumervil ugyan hosszútávra akart aláírni a Denverhez, úgy tûnik a feleknek még nem sikerült megállapodnia, ugyanis az ötödik évét kezdõ veterán szignója is papírra került, egy nappal a határidõ elõtt. Az OLB 3,168 milliót kap jövõre, ami június 15-e után könnyen 630 ezer dollárra csökkenhetett volna. Tenderének aláírása persze nem jelenti azt, hogy ne állapodhatna meg több évre is csapatával. A Broncos-nak is elõnyös lenne, ha még jó ideig sorai között tudhatná a tavalyi szezon alatt 17 sacket produkáló játékost.

New Orleans Saints

Mickey Loomis igazgató hétfõi nyilatkozata szerint, végül Pierre Thomas is aláírta korlátozott szabadügynöki tenderét, bár az RB ügynöke elmondta, ügyfele még mindig elégedetlen a szerzõdtetése körüli helyzettel. Thomas csupán azért ment bele az egy éves, 1,684 millió dollárt érõ megállapodás aláírásába, hogy megelõzze az összeg redukálódását, így továbbra sem lesz jelen az arany-fekete gárda önkéntes edzésein. Az ügynök szerint a csapat még mindig meglehetõsen vonakodik a több évre szóló szerzõdés gondolatától.

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások