A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
stihl 970×550
Polacsek 970*250
Acapella 300×30

NYÖGVENYELÕSEN DE NYERTEK A ROZSOMÁKOK

Lake11_Tavasz_Banner_Kampany_300x250_TELEX

A bemelegítés után pontban 15:00-kor felhangoztak a csapat indulók és megtörtént a kezdõrúgás, amelyet a Rozsomákok végeztek el. A labdát azonban egy kisebb hiba miatt a Titánok visszahordója nem tudta megszelídíteni, így a vendégcsapatból Nagy Péter #7 sikeresen megszerezte a játékszert. A Rozsomákok elsõ drive-ja egybõl pontokat hozott a konyhára, ugyanis egy jól eladott trükk után Rusvai Péter #8, mintegy 20 yardot futott egészen az end-zone-ig. Az extra pont sajnos kimaradt, ez már-már mondható Rozsomák betegségnek is. Az állás ezzel 6-0 volt a vendégeknek.

A TD után mindkét csapat csak a középpályán „dulakodott” egymással, egyik részrõl Piroska Norbert #25 folyamatos labdavesztései miatt, másik részrõl pedig Titans punt-jai miatt. A második negyed elején a Titans a középsõ futásokat erõltette, aminek meg is lett az eredménye Radványi András #32 touchdown-t ért el, az XP itt is kimaradt. Az eredmény a félideig már nem változott, így 6-6-tal fordultak a csapatok.

A harmadik negyed elsõ felében folytatódott a középpályán a harc, de eredménye egyik fél részérõl sem volt. Aztán jött egy Rozsomák drive, aminek a végén Piroska Norbert #25 egy szélsõ futással ismét az end-zone-ba jutatta a játékszert, Farkas Gyula #31 XP-je itt is kimaradt, 12-6 a Rozsomák hordának. A hazaiak nem tudtak válaszolni a soron következõ drive-jukban, puntra kényszerültek. A Wolverines egy jobb visszahordásnak köszönhetõen a félpályáról indulhatott. Néhány jó futással máris ott voltak a cél zóna elõtt 1 yarddal, amikor Bábosik Péter #7 egy QB sneak-kel tovább növelte a vezetést, az XP ezúttal sikeres volt, a harmadik negyed végeztével az állás 19-6.

 A negyedik negyedben a hazaiak mindent egy lapra feltéve vezették a támadásaikat, melyeket a Rozsomákok védelme rendre kivédekezett. A mérkõzésbõl csupán 3 perc volt hátra, mikor a jászberényi védõk elszámolták magukat, és elmentek egy fake futásra balra, így a Titánok fiatal irányítója Wágner Olivér #15 a jobb oldalon „besétált” a cél területre. A hazaiak egy 2 pontos Extrával próbálkoztak, ahol szintén az irányító futott be a labdával. Az állás ezzel 19-14. A Rozsomákok ezután még megpróbálkoztak 2 futó play-el, de nem vezett eredményre, ezért lepörgették a hátralévõ idõt. Ezzel véget ért mindkét csapat idei harmadik DIV I-es mérkõzése, a Jászberényi Wolverines ezzel a gyõzelemmel 2-1-re módosította a mérlegét, míg a Budapest Titans 0-3-mal áll.

Írta: Bús Dániel

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások