A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
Gancia 970×550
Becmol 970*250
Stihl-hja-300×300

MÉGISCSAK MARAD ATOGWE?

Lake11_Tavasz_Banner_Kampany_300x250_CM

Már hónapok óta az a hír járta, hogy a free safety egy olyan szerzõdésre vágyik, amit a Cardinals-tól Giants-hez szerzõdõ FS, Antrel Rolle kapott. Az 5 éves és 37 millió dolláros megállapodás viszont nagy falatnak számított a St. Louis vezetõségének, ugyanis õk egy évi 4-5 milliós összegben gondolkodtak. A június 1-jével szabadügynökké váló Atogwe után viszont – nem kis meglepetésre – nem nagyon érdeklõdnek a csapatok. Úgy tûnik, hogy a hatodik évét kezdõ játékos relatív értékében inkább a Rams-szel értenek egyet az NFL gárdái, mintsem a játékossal.

„Kissé meglepett, hogy még senki sem igazolta le. Ugyan volt egy vállsérülése tavaly, de nem hinném, hogy ez akkora akadály lenne. Tényleg úgy tûnik, hogy a csapatok is azt gondolják, túl sokat kér” – mondta egy, a klubhoz közelálló forrás.

De vajon mit érez majd Steve Spagnuolo edzõ, ha végül egy másik csapatban köt ki Atogwe? „Nagyszerû játékos és nem szeretek jó játékosokat veszíteni, de tovább kell lépni. Ugyanazt tesszük, mint amikor valaki lesérül – mint ahogyan az O. J.-vel is történt tavaly –, továbblépünk” – nyilatkozta még június elején Spagnuolo.

„Mindenki tudja, hogy mire van szükségünk és hogy ki mennyit jelent a csapatnak. Ezt mind figyelembe vesszük.”

Fordította: Papp Gábor

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások