A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
kella 970×550
Köki 970*250
Tesa 300*300

MANKINS TÁVOZNI AKAR

Lake11_Tavasz_Banner_Kampany_300x250_TELEX

„Jelen helyzetben igencsak frusztráló minden, ami eddig történt, meg ahogy a tárgyalások folynak. Azt akarom, hogy adjanak túl rajtam. Nem akarok itt lenni többé.” – mondta Mankins.

Mivel a korlátozott szabadügynökként tengõdõ falember nem írta alá 3,268 millió dollárt érõ tenderét, a Patriots levélben emlékeztette a játékost, hogy a klubnak jogában áll lecsökkenteni a tenderajánlatot 1,54 millióra, amennyiben a határidõig sem történik meg az aláírás. Mankins válasza erre az volt, hogy nem lesz hajlandó megjelenni a június 15-étõl kezdõdõ kötelezõ edzéseken. Bár mindkét fél egy hosszútávra szóló megállapodásra törekedik, a bostoni gárda eddigi ajánlatait sem a Mankins, sem ügynöke nem találta kielégítõnek.

A helyzet pedig egyre érdekesebb lesz, ugyanis a Boston Globe jelentése szerint, a Patriots legutóbbi – rekordközeli – ajánlata sem felelt meg a Pro Bowl guardnak. Bár arra nem derült fény, hogy az 5 évre szóló szerzõdés összegébõl mennyit garantált volna a New England, annyi bizonyos, hogy Mankins nagyjából évi 7 millió dollárral lett volna gazdagabb, ami egyes források szerint az NFL legjobban fizetett guardjai közé emelte volna a bostoniak 70-esét.

Így viszont Mankins biztos lehet benne, hogy tenderének összege hamarosan lecsökken.

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások