A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
polacsek 970×550
EfEf 970*250
Köki 300*300

KI LEGYEN A KEZDÕ?

ATENOR23_LAKE11_Banner_300x250_SZZS

Nem valószínû, hogy a Baltimore két rúgót is visz majd magával az alapszakaszba, így Grahamnek Billy Cundiff-fal kell csatát vívnia a posztért. Bár Cundiff 18-at lõtt be tavalyi 23 mezõnygól kísérletébõl, számos csapatban elkelne egy hozzá hasonló kicker, úgyhogy akkor sincs oka aggodalomra, ha õ kerül ki vesztesként a harcból.

Míg a rúgóknál a verseny célja nem csak a kezdõposzt megszerzése, hanem a csapatban maradás, addig a már nevet szerzett elkapók „csupán” a kezdõcsapatba jutásért kelnek versenyre. A Ravens-nek viszont nincs könnyû dolga, hogyha ki akarja választani, hogy Mark Clayton, Demetrius Williams, Anquan Boldin és Donté Stallworth közül ki legyen a nyerõ párosítás. Clayton eddig 59-szer kezdett, ami nagy elõnyt jelent, bár Williams termete és sebessége miatt is a befutók közé juthat.

Mindenesetre van min gondolkodnia John Harbaugh-nak, mivel a négy nagy név mellett, még hat másik WR van a Ravens rosterén.

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások