A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
praktiker 970×550
Újház 970*250
Praktiker 300*300

JACKSON ALÁÍRTA TENDERÉT

acapella 640×480

A The Cleveland Plain Dealer hétfõi jelentése szerint, a linebacker aláírta egy évre szóló, 1,759 millió dollár értékû tenderajánlatát.

A 26 éves Jackson, Browns-nál töltött 4 éve alatt 48 meccsen kezdhetett. Tavaly 54 szerelésig jutott, mivel a 6. héten történt vállsérülése véget vetett szezonjának. A 182 cm magas, 90 kg-os linebacker, eddigi pályafutása folyamán 407-szer állította meg a labdás játékost, és a 2007-es valamint a 2008-as idény alatt is 100 szerelés fölé ment. Nem kérdés, hogy õ is hosszútávra szeretné magát elkötelezni.

„D’Qwell készen áll az elõtte álló szezonra, és hagyni fogja, hogy játéka mutassa meg az õ valódi értékét. Már egészséges és alig várja, hogy egy Pro Bowlra érdemes idénnyel kápráztasson el bennünket. Érzése szerint a csapat védelmének minden esélye megvan, hogy igazán jól szerepeljen az elkövetkezendõ idényben és már izgatottan várja, hogy újra a pályát taposhassa” – nyilatkozta Jackson ügynöke, Brian Mackler.

A linebackerrel történt megállapodás után a Browns-nak még mindig van kivel bajlódnia, hiszen Abe Elam (S), Jerome Harrison (RB), Matt Roth (OLB) és Lawrence Vickers (FB) is korlátozott szabadügynök, ami azt jelenti, hogy nem sok hajlandóságot mutatnak az edzések látogatására.

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások