A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
tesa 970×550
Henkel 970*250
Vajdapair-hja-300×300

MADDEN 2010 VS. NFL 2010

Acapella 640×480

Amikor az idei fantasy football csapatomon végeztem az alapbeállításokat (címer, liga, fõ draft pick-ek), akkor botlottam egy linkbe az NFL 2010-es iphone játékról. A Madden NFL 2010 megvolt, így gondoltam befizetek erre is. A fenti tényezõknek hála jött létre ez a kis Versus Challange a két amerikai focis játékról.

Akkor vegyük is sorjába:

Mind a két játékban szerencsére a hivatalos NFL játékosállomány érhetõ el. Ez gondolom mind a két játékgyártó cégnek nem kis pénzébe került. De melyik cégek harcáról van is itt szó? Természetesen az EA Sports-ról és a Gameloft-ról. Mind a két kiadó igen szép részt tudhat magáénak az iphonos játék piacból, de ez a mostani kísérletük kicsit hiányosnak tûnik nekem. Ami megvan az egyikben, az hiányzik a másikból.

Slowmotiont kapunk mind a két játékban, igaz egy kicsit lebutítva, illetve túllihegve. Az elõbbit a Gemeloft-tól kapjuk, míg az utóbbit az EA prezentálja nekünk. Irányítás tekintetében igaz bonyolultabb, de mégis élvezhetõbb a John Madden nevével fémjelzett példány. Itt nincs más dolgunk, csak benyomni a lassítást és elõre kigondolnunk, hogy mit is szeretnénk tenni, legyen szó akár passzról, futásról vagy védekezésrõl.

Ami a címben szerepel 2010, az biztos nem az ez évhez tartozó grafikai trendet rejti magába, sajnálatomra. Itt, mind a két játéknak csak egy field goal-ra volt elég a teljesítménye. Ha azon volnánk, hogy Polamalu-tól kérünk hajápolási tanácsokat, és ebben a játékban mérnénk fel nagyszerû sörényét. Hát ne tegyük!!! Van olyan szituáció, amikor a haja, egy nagy fekete kockává avanzsál át. Ezen a ponton valami hihetetlen milyen vérszegény mind a két játék.

Játékélmény? Hááát, azért van, nem kell aggódni, csak nagyon, de tényleg nagyon nehéz megszokni az irányítást. Párhuzamosan ne nagyon játszunk vele, mert a slowmo nagyon bele tud zavarni az életünkbe. Ha már egy-egy szezont lenyomtunk, akkor már kapcsolhatunk magasabb fokozatba.

Én a Maddent hoznám ki gyõztesen, mégis csak a név kötelez. De nem rossz próbálkozás ez a Gameloft-tól. Ha jövõre kapunk belõle második részt, nyilván Iphone 4-re optimizálva, akkor lehet, hogy ha nem is konzolon, meg PC-n, de iphonon megszûnik az EA sports egyeduralma az amerikai focis játékok terén.

http://iphobe.hu/

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások