A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
perfectlook 970×550
EfEf 970*250
Vajdapair-hja-300×300

AYERS ÚJRA PÁLYÁN

acapella 640×480

Ayers edzõi döntés eredményeként a minicamp elsõ két napját a pálya mellõl nézte végig, de Denver Broncos linebackere a borús vasárnapi edzésen már dolgozhatott, leginkább a második számú csapattal edzett. Úgy tûnik, Josh McDaniels elégedetlensége egyelõre alábbhagyott. Sem Ayers, sem McDaniels nem akarják elárulni, mi váltotta ki köztük az ellentétet. Ayers így nyilatkozott az edzés után, miközben az öltözõk felé tartott: „Jó oka volt rá. Ez az egész a végén jobb játékossá és jobb emberré fog tenni.” Bármi is okozta a viszályt, McDaniels azt mondta, õ már lapozott: „(Ayers) Dícséretet érdemel az elvégzett munkáért, és a holtszezonhoz való hozzáállásáért. Azt hiszem, ez a probléma megoldotta önmagát, és mi továbblépünk. Nincsenek már gondok ezzel.”

Ayers a 2009-es Draft 18 helyén kelt el, a Broncos a visszaesett passz-sietteést próbálta feléleszteni vele. De az LB számára igencsak eseménytelen volt az elsõ szezonja, az egyetlen említésre méltó cselekedete az volt, amikor felvett egy szabadlabdát, és 54 yardos

visszahordás után TD-t szerzett, mindez november 9-én, a Pittsburgh ellen történt. Ayers ezzel új csapatcsúcsot állított be az újoncok között. Viszont ezt leszámítva a statisztikái nem igazán elkápráztatóak, nem sackelt és csak 15 meccs alatt 18 szerelést mutatott be, egyszer volt kezdõ. Egy ilyen magas helyen elkelt LB-tõl nem ilyen számokat várt a Broncos. Egy szezonon azonban már túl van, így 2010-ben Ayers változásokra számít: „Fizikailag jobban érzem magam. Tudom, mire számíthatok. Tudom, milyen lesz, és mi a szerepem. Jobban megértem a védelmet, és tudom, mit várnak el tõlem az edzõk és a többi a játékostól.”

A másodéves LB-nek olyan játékosokkal kell megküzdenie a játékidõért, mint például Jarvis Moss, aki szintén magas helyen kelt el a Drafton, de nem tudott megfelelni az elvárásoknak. Moss csak 3,5 sacket hozott össze, amióta 2007-ben a 17. helyen draftolták. McDaniels megjegyezte: „Érdekes lesz látni, mi lesz ennek a vége, tudják, hogy versenyhelyzetben vannak. Úgy gondolom, mindketten fejlõdtek, min pedig hagyni fogjuk, hogy ez kibontakozzon.” Moss számára az jelent kihívást, hogy szemmel tartsa a tight endeket és a futókat a Broncos 3-4-es védelmi sémájában. Mindig könyörtelen passz-siettetõ volt, szóval idegen számára az, hogy hátrafele is kell lépkednie a passz elleni védekezés miatt. Jelenleg még csak kóstolgatja ezt a szerepet. Elmondta: „Ezt kellett volna csinálnom. Ezt kellett volna tennem, amikor bekerültem az NFL-be. Ha elég idõt és energiát fektetünk abba, hogy megértsünk dolgokat, amint kijössz a pályára, minden lelassul, te pedig gyorsan tudsz játszani.”

Fordította: Geczõ László

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások