A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
Heszperidák 970×550
Linea 970*250
Becmol 300×300

ROMO BEÉRETT?

finn wellness 640*360

Az elmúlt idõszakban történtek változások a Cowboys háza táján, és mindent annak rendeltek alá, hogy a Romo vezette offense a lehetõ leghatékonyabban mûködhessen. Úgy tûnik, mindez most eredménnyel járt, és most már nem az a kérdés, a Cowboys mit tehet a Romóért, hanem Romo mit tehet a Cowboys-ért. Úgy néz ki, az irányító megérett a komoly feladatokra. „Mióta a ligába került, ezt vártuk. Egyre jobb érzékkel tudja eldönteni, mit és hogyan akar tenni” – nyilatkozta Jerry Jones tulajdonos.

„A klubnál immár mindenki megbízik benne. Látjuk, hogy eltökélten dolgozik a csapat érdekében. És mindez egészen más, mint volt 2 vagy 3 évvel ezelõtt. Egyértelmû, hogy ez komolyan meg is fog látszani a támadóegységünk játékán” – folytatta Jones. Az elnök aláhúzta, Romo Miles Austinnal (WR) egyetemben rengeteget fejlõdött, és a nagyobb összhang az újonc Dez Bryant karrierjére is számottevõ hatással lehet.

Wade Phillips fõedzõ nap mint nap szemmel tartja Romo munkáját, és azt tapasztalja, játékosa a fegyelmezettsége mellett egyre ösztönösebb megoldásokat alkalmaz. Már nem látja nála azokat a lazaságokat, amelyek régebben jellemezték az irányítót. „Mind a mozgásában, mind a passzaiban rendkívül jó munkát végez. És ha kilép a zsebbõl, igazán veszélyessé válik. Már nem tervezünk változtatni a mozgásán vagy a passzain, ezt már csak õ maga tudja megtenni” – elemezte tanítványát Phillips.

Fordította: Kiss Csaba

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások