A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
köki 970×550
Tesa 970*250
EfEf 300*300

ORTON A KEZDÕ

finn wellness 640*360

Természetesen McDaniels hozzátette, hogy a csapaton belüli küzdelem folytatódik az edzõtáborban is, és Brady Quinn, valamint Tim Tebow részére is nyitva áll az ajtó az elõrelépéshez. „Van egy emberünk, aki az edzõtáborba kezdõként vonul be, és nem is kérdéses, hogy minderre rászolgált. De ha jön valaki, aki felülmúlja õt, akkor ez a sorrend még változhat” – magyarázta a tréner.

Szombaton esõs, hûvös idõben edzett a Broncos. Orton láthatóan jól érzi magát a szituációban, és számos jele fedezhetõ fel annak, hogy személyében igazi vezére van a denveri alakulatnak. „Boldog vagyok, mert nagyobb irántam a bizalom, mint korábban bármikor” – nyilatkozta a játékos. Tavaly Orton 3.802 yardot passzolva 21 touchdownt ért el, de mindezt erõsen elhomályosította, hogy a gárda a 6-0-s idénykezdet ellenére nem jutott be a rájátszásba.

A Broncos a felemás idényt követõen szerezte meg Clevelandbõl Quinnt, majd áprilisban a drafton Tebow-t. És ugyan mindkét csereirányító biztató formát mutat, egyelõre nem tudtak elõrébb lépni a listán. „Szerintem nem számít, hogy az irányítóink között a jelenlegi verseny szoros vagy nem. A lényeg az, hogy valamennyien a legjobbat akarják magukból kihozni, és ezzel egyértelmûen a csapat érdekeit szolgálják” – zárta le a témát McDaniels.

Fordította: Kiss Csaba

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások