A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
polacsek 970×550
Henkel 970*250
Heszperidák 300*300

MCNABB INTELME

finn wellness 640*360

McNabb szombaton jótékonysági körútja részeként járt Philadelphiában, ahol 320 kisgyerekkel találkozott. Ennek kapcsán az érzelmek is megjelentek az irányító nyilatkozatában: „Hosszú idõt töltöttem itt el. Ez a város valahol mindig az otthonom marad.” Az irányító annak ellenére vélekedett így, hogy az utóbbi években igen sokszor került a kritikus szurkoló össztüzébe. Véleménye szerint ezt a helyzetet fel kell dolgozzák az utódok is, mert a negatív hangok mindig jelen lesznek a dicséretek mellett.

„Ez nem csak velem történik. Pont így van Manninggel vagy Brady-vel is. Amikor te vagy a tapasztaltabb, mindenki elkezd rólad beszélni. Akár nyersz, akár vesztesz, mindenki rólad beszél” – magyarázta McNabb. „És egyesek feljogosítva érzik magukat arra, hogy a hibáidat felróják neked. Az pedig köztudott, hogy az emberek nem szeretik a kritikákat. Én szerencsére tudom mindezt kezelni, de sokan erre nem képesek” – tett hozzá az irányító.

Bár ki nem mondta, de a washingtoni karmester minden bizonnyal az Eagles receiverére, DeSean Jacksonra célzott, aki korábban úgy vélekedett, örül McNabb elcserélésének. Az elkapó nemrégiben így fogalmazott: „Nem gondolom, hogy bármit is elveszettünk volna. Még akkor sem, ha McNabb távozott.” Az irányító egyébként a gyerekek körében rendkívül népszerû volt, és meghatottan állt az elõtt, hogy többen is a Washington ötös számú mezében jelentek meg az eseményen.

Fordította: Kiss Csaba

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások