A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
tesa 970×550
Stihl 970*250
acapella 300×300

KOLB ELTÖKÉLT

Acapella 640×480

Kolb szerint a Philly támadási rendszere nem változik ahhoz képest, amikor õ még McNabb backupjaként koptatta a kispadot, és szerinte az edzõk nagyban támaszkodnak majd karjának erejére. Köztudott, hogy Kolbnak nincs olyan erõs karja, mint a Washingtonba távozott elõdjének, de források elmondták, hogy a fiatal irányító rövid és középhosszú passzainak precizitása felülmúlja McNabbét, ezzel gyorsabb döntéshozóvá teszi õt.

Brent Celek (TE), Kolb egyik barátja úgy fogalmazott, alig lát némi különbséget a tavalyi és az idei Eagles között. „Nyilvánvalóan még csak az OTÁ-kon és a minicampeken vagyunk túl, de szinte nem változott semmi. Talán az edzõtáborban már felfedezünk módosulásokat” – magyarázta a tight end.

És bár a playbookban sem várható gyökeres eltérés a korábbiakhoz képest, egyvalami idén eltérõ hangsúlyt kell kapjon. 2009-ben az Eagles mindig gyors pontszerzésre törekedett, és még ha meg is nyerték a meccseiket, a labdát többnyire az ellenfél birtokolta hosszabb ideig. Ennek következtében a védõegység túl sokáig volt a pályán, ami oda vezetett, hogy az idény végére teljesen elhasználódtak.

Kolb hozzátette, idén mindenképpen odafigyelnek erre az aránytalanságra, és a gyors támadások mellett igyekeznek majd kontrollálni az idõfaktort is. „Jobb red zone hatékonyságot, valamint jobb általános hatékonyságot kívánunk elérni. Ezt a támadóegységet erre találták ki. A múltban az irányítók rengeteg sikert értek el, de ezeken a területeken muszáj lesz elõre lépnünk.”

Fordította: Kiss Csaba

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások