A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
lufi 970×550
Köki 970*250
Stihl 300*300

DUMERVIL MOSOLYOG

Acapella 640×480

„Jól érzem magam. Remek dolog kijönni a pályára, segíteni a csapattársakat, és ennek a kiváló társaságnak a része lenni” – magyarázta Dumervil. A védõnek több más korlátozott szabadügynöktõl eltérõen esze ágában nem volt kihagyni a gárda minicampjét, és távolmaradásával tüntetni az új szerzõdés érdekében. Bár az önkéntes edzések egy részét még kihagyta, és miami otthona közelében készült, de májusban visszatért Denverbe, ahol azóta valamennyi OTÁ-n részt vett.

Az NFL regnáló sackkirálya a körülötte fennálló bizonytalanság ellenére nem balhézott, ami a csapattársak számára is üzenetértékû volt. Champ Bailey (CB) így vélekedik: „Szerintem minden elmond róla, hogy itt van velünk. Ismerni akarja az általunk játszani kívánt rendszert, ismerni akarja a többi játékost, és nagyszerû érzés, hogy egy ilyen remek srác van közöttünk.”

Dumervil egyáltalán nincs megsértõdve. Eddig négy évet húzott le Coloradóban, eddig 43 sacket osztott ki az irányítóknak, és valamennyi évében remek teljesítményt nyújtott. Eddigi karrierjét tavaly Pro Bowl részvétellel koronázta meg. „Ez van. Nem vagyok az a srác, aki panaszkodik vagy csalódott” – nyilatkozta az érintett.

Josh McDaniels fõedzõ is elégedett a linebacker hozzáállásával, és reméli, minél elõbb megnyugtató megoldás születik az ügyben. „Egyszerûen semmi rosszat nem tudok róla elmondani. És biztos vagyok benne, hogy a vezetés is minden megtesz annak érdekében, hogy a lehetõ legtovább a csapatunknál tartsuk õt” – értékelt a tréner. „Olyan játékosokat akarunk a keretben, akiktõl tudjuk, mit várhatunk. Elvis pedig pont ilyen” – hangzott a dicséret Bailey-tõl.

Fordította: Kiss Csaba

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások