A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
kella 970×550
M-gel 970-250
Henkel 300*300

VÁLTOZÁS A BEARS SECONDARY-BEN

Acapella 640×480

Mostantól Zack Bowman a bal oldalon – ahol a gárda többnyire az elsõ számú cornerbackjét vonultatja fel – csillogtathatja tudását, míg Charles Tillman áthúzódik az ellenkezõ oldalra. „Mindez nem feltétlenül egy végleges módosítás, de a szakmai vezetésnek jó oka volt meglépni mindezt” – nyilatkozta egy csapathoz közel álló forrás, majd hozzátette: „Tavaly Bowman a csapat interceptionjainak nagy részét szállította (13-ból 6-ot), így ebben a szerepkörben egyértelmûen õ a jobb.”

Tillman fõ erénye fizikai felépítésben rejlik, így õ a jobb oldalon sokkal többet tehet hozzá a futás elleni védekezéshez. Mostanság ugyan Tillmant tartották a passz elleni védekezés kulcsfigurájának, de olyan konszenzus született, hogy a játékával kapcsolatosan az egészsége nagyobb súllyal esik a latba, mint az általa elfoglalt pozíció. Vele összefüggésben elmondták, hogy már teljesen felépült a tavaly összeszedett borda- és tüdõsérülésébõl, így már részt vett az együttes minicampjein.

A kezdõ cornerek mögött egyelõre Tim Jennings, a Colts-tól szabadügynökként megszerzett védõ mutatott eddig a legtöbbet, így nickelként egyelõre õ volna bevethetõ. Corey Graham teljesítményével már teljes mértékben nem elégedettek a Medvéknél, amit fõként a hullámzó formájával indokoltak. Még a roster tagja a tavalyi negyedik körös választott, D. J. Moore, akit egyelõre mindössze az ötödik számú cornerbackként tartanak számon.

Fordította: Kiss Csaba

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások