A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
praktiker 970×550
Köki 970*250
Acapella 300×30

BEVETÉSRE KÉSZEN

finn wellness 640*360

Amíg Daniels a novemberben összeszedett térdsérülésébõl lábadozik, addig az újonc Garrett Graham és a másodéves James Casey rendületlenül végzi a munkát a gárda felkészülési edzésein. Casey a holtidényben folyamatosan az elsõ csapattal tréningezett, és számára az elsõdleges cél, hogy erõsebbé váljon. Bár a Rice egyetemen eltöltött évek alatt inkább elkapóként számítottak rá, újonc évében Casey bebizonyította, hogy a blokkoláshoz is remekül ért.

Ami az újonc Grahamet illeti, nála a blokkolási képességekben való fejlõdést még nem tudták teljesen felmérni, de minderre az edzõtáborban majd sor kerül. A Wisconsinban végzett tight end utolsó egyetemi idényében 51 elkapással 624 yardot szerzett, amellyel 7 touchdownhoz vezette a csapatát.

Daniels mellett a Houston más tight endjei is sérülés után próbálják visszanyerni formájukat. Így a boka- és vállsérülésbõl lábadozó Joel Dreessen, illetve a térdsérülését immár elfelejteni kívánó Anthony Hill is a keret tagja, bár Gary Kubiak fõedzõ szerint utóbbira még nem számíthatnak a szezon indulásakor. Ugyanakkor azt az együttes valamennyi edzõje hangsúlyozza, hogy Daniels szerepe elvitathatatlan a Texans-nál, mivel személyében nem pusztán egy kiváló játékos, de egy szellemi vezér is erõsíti a csapatot.

Fordította: Kiss Csaba

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások