A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
efef 970×550
Gancia 970*250
Perfect look 300*300

A JAVA MÉG HÁTRA VAN

acapella 640×480

Aaron Rodgers, a gárda klasszis irányítója szerint a csapata felszálló ágban van, és még komoly potenciál rejlik bennük. „Tavaly rengeteget tanultunk. Úgy jöttünk ki az edzõtáborból, hogy senki nem állíthat meg bennünket. Valószínûleg csöppet elbíztuk magunkat, mert sorozatban jöttek a zakók az év elsõ felében. Sokáig kellett dolgoznunk azon, hogy újra az augusztusi élmények kerüljenek felszínre, de végül összeszedtük magunkat, és elkaptuk a fonalat” – értékelt Rodgers.

És mit várhatunk a Packers-tõl idén? A defenzív koordinátor, Dom Capers munkája egyre jobban rányomja bélyegét a gárda védõegységére, és 2009 második felében már csak átlagosan 15,6 pontot engedtek ellenfeleiknek a wisconsiniak, ráadásul rengeteg labdaszerzést is fel tudtak mutatni. Emellett a kritikus támadófal is egyre jobban összekapta magát, és a szezon végére már kellõ hatékonysággal tudták megvédeni az irányítójukat.

A holtszezonban ugyan elvesztették Aaron Kampmant, de hosszabbítottak több olyan játékossal (Nick Collins, Mark Tauscher, Greg Jennings, Chad Clifton), akik meghatározó emberekké nõtték ki magukat. Emellett kissé meglepetésszerûn hatott, hogy a drafton sikerült megszerezni Bryan Bulagát, akirõl már most úgy vélekednek, hogy mintha a Green Bay támadófalába született volna.

Mike McCarthy fõedzõ is komoly várakozásokkal tekint a jövõbe: „Rodgers már elsõ kezdõ évében megmutatta, hogy elképesztõen kitartó. Aztán tavaly annyi sacket kapott, mint senki más, és ez sem tudta elrontani a teljesítményét. Beigazolódott, hogy mindenre képes lehet. Ha nem sérül meg, véleményem szerint hatalmas karrier vár rá.”

Fordította: Kiss Csaba

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások