A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
efef 970×550
Henkel 970*250
Roche 300*300

WILSON ELIT JÁTÉKOSOK KÖZÉ KERÜLT

finn wellness 640*360

Úgy tûnik, hogy a New York Jets újonc cornerbackje Kyle Wilson elég simán vette fel a profi játék ritmusát. Az elsõ körben draftolt védõnek azonban nem kis segítséget nyújtott a gárda két legjobb CB-je, Darrelle Revis és Antonio Cromartie. A 88 kg-os védõ korábban a Boise State-nek játszott, most pedig visszatért a gyökereihez, New Yorkba, hogy a Jets-et erõsítse nickel back poszton, valamint a tervek szerint õ lenne a kezdõ punt visszahordó is – írja a csapat hivatalos honlapja. A mai OTA-n elég természetesen játszott mindkét poszton. „Már régóta játszok. A középiskolában és a fõiskolán is sok szerepet vállaltam magamra. Hozzászoktam, hogy több, különbözõ poszton kell játszanom. Mindent meg akarok tenni, hogy segíthessem a csapatot.”  – mondta Wilson. A CB mindig tudja, hogy hol a helye a pályán és igen jól mozog, különös tekintettel a puntnál történõ helyezkedésre. „Úgy éreztem magam mint a korai középiskolás éveimben, imádok játszani. Imádom az érzést mikor nálam van a labda, tudom hol van a végzóna és tudom, hogy képes vagyok pontokat szerezni. Mindez ösztönösen mûködik nálam, a technikámon viszont javítani kell.” – nyilatkozta az újonc.

A Jets a tavalyi szezonban kõkemény védekezést mutatott a passzvédekezések ellen, a holtszezon alatt megszerezték Antonio Cromartie-t, a San Diego Chargers-tõl, valamint ledraftolták Wilsont is. Így biztosra veszem, hogy az ellenfél irányítójának nagyon észnél kell majd lennie, mielõtt elengedi a labdát.

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások