A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
praktiker 970×550
Roche 970*250
Finn wellness 300×300

UNDERWOOD ELLEN VÁDAT EMELHETNEK

acapella 640×480

Nem is olyan régen hírt adtunk arról, hogy kihallgattak pár Green Bay Packers játékost egy házibuli után, azonban most újabb fejlemény van az ügyben. A vallomások alapján úgy döntöttek a hatóságok, hogy vádat emelnek Brandon Underwood, cornerback ellen. A védõ bocsánatot kért csapatától, amiért nem illõ magatartást tanúsított és azért, mert belekevert a többieket. Az újságíróknak eljuttatott tömör nyilatkozatban nem volt hajlandó kommentálni az ellene felhozott vádakat, azonban jelét mutatta annak, hogy szeretne mindent rendbe hozni a csapattársaival:

„Szeretnék elnézést kérni minden játékostársamtól, akit belerángattam ebbe és sajnálom, hogy a csapatnak is gondot okoztam” – mondta a CB.

Mindez azután történt, hogy szombaton kihívták a rendõröket egy lakáshoz, ahol hat Sajtfejû lakott egy jótékonysági célokból rendezett golfverseny ideje alatt. A hét játékos közül hatot kihallgattak és tisztáztak is, azonban a hetediket – aki, mint most már tudjuk Underwood volt – a vádak miatt nem engedhették szabadon. Az ügy szerdán új fordulatot vett miután fény derült arra, hogy a szexuális kapcsolat létesítése elõtt némi pénz is gazdát cserélt.

Azonban a vádemelés még nem történt meg és még derülhet olyan részletekre, melyek tisztázhatják Underwoodot – ebben reménykedik a védõ ügyvédje és ügynöke is.

Fordította: Szûcs Gergõ

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások