A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
Heszperidák 970×550
Praktiker 970*250
Roche 300*300

ÚJABB ELKAPÓ VONULT VISSZA

acapella 640×480

A csapat neve Carolina Panthers, a játékos pedig Mushin Muhammad. A WR 1996-ban csatlakozott a franchise-hoz, és az évek során a csapat szerves részévé vált. Összecsiszolódott a gárda többi játékosával és igen szép éveket tudhat maga mögött. A Pro Bowler a visszavonulását egy igen hosszúra nyúlt sajtótájékoztatón jelentette be, ahol felidézett számos olyan emléket, ami melyek nyomokat hagytak benne a 14 éves pályafutása alatt.

Csütörtökön jelentette be Panthers történelmének legjobb elkapója, hogy végleg szögre akasztja a cipõjét. A tizennégy évig tartó pályafutása alatt 11 szezonban lépett pályára a Panthers színeiben.

„Gyakorlatilag mindent megtettem az NFL-ben, ez idõ alatt, amit megtehettem, bár nem nyertem Super Bowlt. Két döntõben is játszottam, jó statisztikai adataim vannak és sok szép dolgot csináltam karrierem során. Teljes mértékben elégedett vagyok” – mondta Muhammad. A 37 éves elkapó a 2009-es szezon végén azt mondta, hogy szeretne tovább játszani, azonban a Párducok tettei kissé áthúzták a számításait. A vezetõk úgy döntöttek, hogy itt az ideje egy fiatalító kúrának alávetni a csapatot, szélnek eresztették Jake Delhomme-ot és úgy döntöttek, hogy Muhammadot sem szerzõdtetik le további szezonokra. Így az elkapónak döntenie kellett, hogyan kívánja folytatni a továbbiakban. A szurkolók egyik kegyeltje végül úgy döntött, hogy visszavonul és életének további részét hat gyermekének fogja szentelni.

Fordította: Szûcs Gergõ

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások