A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
linea 970×550
M-gel 970-250
Becmol 300×300

MERRE JÁRSZ CHAD?

Lake11_Tavasz_Banner_Kampany_300x250_CM

Miközben a Cincinnati Bengals játékosai kemény edzenek az OTA-kon, addig Chad Ochocinco valahol máshol lógatja a lábát, ezt pedig nem veszi jó néven a csapat irányítója, Carson Palmer – írja a sportingnews.com. A QB a Cincinnati Enquirer-nek adott interjújában a következõt mondta: „Ölnék azért, hogyha az elsõ számú elkapónk is részt venne az edzéseken és kivenné a részét a munkából. Mindig alakítunk a csapaton, és most úgy tûnik, hogy az edzõk egy új elsõ számú elkapót keresnek, akire lehet építeni. Hozzánk került Antonio Bryant és elég jól játszik. Nehéz bármit is mondani úgy, hogy egy második és harmadik számú elkapót keresünk, miközben azt sem tudjuk ki a kezdõ.”

A 85-ös mezt viselõ Ochocinco számtalan televíziós mûsorba kapott meghívást és úgy látszik, hogy ezeket õ fontosabbnak tartja, mint a csapatot, ugyanis eddig egyetlen egy OTA-n sem tette tiszteletét. Az újság híradása szerint a WR hétfõn már valószínûleg részt fog venni a minicamp elõtti edzésen, aminek nyilván örül a csapatot vállán cipelõ irányító. Arról nem szólt a fáma, hogy az edzõk mennyire tolerálják az elkapó viselkedését, de van egy olyan érzésem, hogy nem nagyon örülnek õk sem neki. Annak ellenére, hogy kevés embert tud már meglepni Ochocinco. Természetesen nem csak öncélú szereplésekrõl van szó, hiszen a múltkorában részt vett egy rendezvényen, ahol egy kisgyerek álmát váltotta valóra azzal, hogy meghívta az edzõtáborba. Ennek ellenére itt lenne a legfõbb ideje annak, hogy elkezdje a holtszezonbeli edzéseket. 

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások