A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
efef 970×550
Újház 970*250
Stihl-hja-300×300

DIAGNÓZIS: GYÓGYULT

Lake11_Tavasz_Banner_Kampany_300x250_CM

A New York Jets másodéves irányítója, Mark Sanchez már vígan vett részt a héten rendezett OTA-kon. Állítása szerint a térde jobb, mint új korában – írja a PFT. A tavaly draftolt irányító megjegyezte, hogy már a USC-ben töltött évek alatt is akadt némi problémája a térdével, de most már annyira rendbe jött minden, hogy akár holnap már egy meccset is képes lenne végigjátszani.

Játszok, tehát vagyok – kissé elferdítve a klasszikus mondást, ez lehetne Sanchez mottója, ugyanis nagyon vágyott már vissza a pályára a társaihoz. Sanchez azt is hozzátette, hogy nagyon örül, hogy tegnap reggel már minden fájdalomtól mentesen ébredt fel. Szüksége is lesz a jó kondira, ha meg akarja ismételni a tavalyi sikereket, arról nem is beszélve, hogy egy sántikáló irányítónak arra nincs esélye, hogy egy meccset megnyerjen, nemhogy arra, hogy csapatát a döntõig röpítse. A holtszezon elsõ felében igen aktív volt a New Yorki gárda, a vezetõk igyekeztek minden tõlük telhetõt megtenni, hogy a lehetõ legjobb embereket szerezzék meg Sanchez köré. A nevekbõl ítélve (Cromartie, L.T., Taylor) mindez sikerült is, a draftot átlagos teljesítménnyel zárták, de számos olyan játékost szereztek be, akikrõl ugyan nem zengenek ódákat az újságok, de nagyon ígéretes tehetségnek tûnnek. 

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások