A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
perfectlook 970×550
Heszperidák 970*250
M-gel 300*300

„TUDOM, HOGY NEM VISELKEDTEM A LEGJOBBAN”

Acapella 640×480

A héten két pittsburghi televízió is interjút kért a Steelers irányítójától – és kaptak is. Az interjúk apropója az volt, hogy az utóbbi években Big Ben pályán kívüli magatartása nem volt a legjobb, és akkor még finoman fogalmaztam. Legutóbb egy georgiai éjszakai klubban eltöltött éjszaka után vádolta meg azzal egy hölgy, hogy Big Ben szexuálisan zaklatta. Azóta a média összes csapjából õ és a problémái folynak, egy 4-6 meccsre szóló eltiltást is kapott, visszatérhetett az edzésekre és most úgy döntött, elmondja gondolatait az interjúkban:

„Szeretnék elnézést kérni a szurkolóktól. Éretlenül és ostobán viselkedtem, fiatal voltam és nem voltam tisztában a dolgokkal. Szívem mélyén tudom, hogy nem én voltam a világ legjobb embere vagy Steelers legjobb irányítója. És most nem csak a pályán, hanem az azon kívüli viselkedésemrõl is beszélek” – mondta a QB.

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások