A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
kella 970×550
Lake11_Tavasz_Banner_Kampany_970x90_CM
Vajdapair-hja-300×300

THOMAS TÚLLÕTT A CÉLON

finn wellness 640*360

De amikor egy draftolatlan running back, aki még soha nem jutott 1.00 yard fölé, nem jutott kétszámjegyû statisztikáihoz a TD-k területén sem, és soha nem tett olyan mély benyomást, hogy kiérdemelje a kezdõ pozíciót, és mégis Steven Jackson szintû fizetést követel, nem annyira kellemes fordulat. Nem akarjuk elvenni Pierre Thomastól, amit eddig tett. Amikor megkapta az esélyt, igen jól játszott, amit Reggie Bush nem mindig tett meg. Amikor az NFC-döntõben a Saintsnek nagy szüksége volt egy first downra 4. kísérletnél, Thomas kapta a feladatot, hogy áttörjön a liga legjobb DT-jei között. És megtette. Amikor a Super Bowl gyõztesének személye még nem dõlt el, Thomas volt az, akire rábízták, hogy 4. és gólnál pontot szerezzen, nem Bush kapta meg a labdát, és nem is Mike Bell. És újra megtette. Ha ezeket figyelembe vesszük, van értelme több pénzt kérni, fõleg így, hogy csak Reggie Bush áll elõtte a rangsorban, Bell ugyanis távozott. A felvételek nem hazudnak. Thomas volt a legjobb választás a rövid-yardos helyzetekben, akkor, amikor bátorságra, keménységre volt szükség. Nehéz olyan srácot találni, akire csak nehéz helyzetekben számítanak, de õ még meg is köszöni a döntést termékenységével. De Steven Jackson szintû pénz ne lenne reális neki.

Steven Jackson egymagában jelenti a St. Louis támadócsapatát. Sajnos egy kihaló fajt képvisel. Az NFL passzoló ligává válik, és azoknál a csaptoknál is, amelyek még mindig a futójátékra támaszkodnak, kevés olyan futó van, akire egy személyben számítanak a futásoknál. Korrekt vagy sem, de Jackson a kiskakas St. Louisban. Nélkülözhetetlenné tette magát. Ezzel szemben Thomas csak egy fog a támadócsapat fogaskerekén. Fontos kerékfog, de nem pótolhatatlan. Ez egy olyan ár, amit Thomasnak meg kell fizetnie azért, hogy az NFL egyik legjobb csapatában játszhasson. 2009-ben 17 százalékban vette ki a részét a Saints liga élén álló támadócsapatának munkájából, amiért kb. 460.00 dollárt kapott. Jackson 39 százalékban vette ki a részét a munkából, ez több mint Adrian Peterson, Maurice Jones-Drew, vagy Frank Gore esetében. A Rams támadói a 29. helyet szerezték meg a liga rangsorában, Jackson pedig közel 5,5 milliót kapott. Jackson százalékonként kb. 140.000 dollárt keres, Thomas csak 27.000-et. Pierre Thomas nem olyan jó, mint Steven Jackson, még annak ellenére sem, amit a Saintsnek futójátékával adott.

De ilyen az üzlet az NFL-ben. Mike Bell ezután Philadelphiában növeli a TD-k számát, ezért Thomas több munkát fog kapni. Mindenképpen fizetésemelést érdemel a hozzájárulásai, a megbízhatósága, és egyedi futóstílusa miatt. Ügynöke, Lamont Smith minden bizonnyal emlékeztetni fogja a Saints vezetõségét a kulcsfontosságú playoff-beli teljesítményre, az „egyenesen elõre”-mentalitásra. És a vezetõség meg is fogja hallgatni. De ha a New Orleans ki akar fizetni egy futónak egy Steven Jackson-szintû összeget, akkor azt Steven Jacksonnak fogja megtenni. Nagyon is lehetséges, hogy Pierre jó úton jár afelé, hogy egyszer kezdõ legyen, de egyelõre csak Pierre Thomas-szintû pénzt fog kapni. És az csak tõle függ, hogy mekkora lesz ez az összeg.

Fordította: Geczõ László

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások