A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
tesa 970×550
Újház 970*250
Tesa 300*300

TATE, A FÁNKTOLVAJ

Lake11_Tavasz_Banner_Kampany_300x250_TELEX

Tate elmondta, a bolt annak az épületnek az utcaszintjén van, ahol õ is lakik. A Notre Dame néhai sztárja az egyik OTA-edzés után elmondta: „Frissen sült fánkok voltak. Elkövettem azt a hibát az egyik barátommal, hogy bementünk, és elhoztunk párat. Megettük. Ez nem aza  fajta nyilvánosság, amit a csapathoz hozni akartam.” Mark Klebeck, a Top Pot Doughnuts egyik alapítója az egyik rádiónak elmondta, a pék valószínûleg épp az illemhelyen tartózkodott, addig pedig valószínûleg nyitva hagyta az egyik hátsó ajtót. Ez alatt Tate és egy másik személy bementek a pékségbe, vagy ezen az ajtón, vagy pedig a teherlift segítségével, amely a bolt és a lakások között közlekedik. Klebeck elmondta, a pék a cég elõírásai szerint azonnal hívta a rendõrséget. Míg a rendõrök megérkeztek, a pék felismerte Tate-et, mint az épület egyik lakóját. Ez könnyített a helyzet súlyosságán. Klebeck elmesélte: „A pék elmondta a rendõröknek, mindössze annyi történt, hogy néhány ember bement  apékségbe, akiknek nem lett volna szabad. Ez persze nem mentség arra, hogy bejöttek, amikor zárva voltunk.”

Tate elmondta, a rendõrség figyelmeztetésben részesítette: „Azt mondták, ne tegyek ilyet többé, persze nem is fogok. Ez egy ostoba hiba volt.” A Top Pot egyébként nemrég szerzõdött le a Seahawks stadionjával, a Qwest Fielddel, hogy fánkot és kávét áruljanak NFL-, és labdarúgó mérkõzéseken. Pete Carroll, a Seahawks vezetõedzõje elmondta, már beszélt az újonccal az incidensrõl: „Nem vagyok csalódott, amiatt, amit tett. De zárva voltak, így bemenni, határozottan hiba volt. Megbeszéltük. Megbánta. Megértem, hogy csábították a fánkok.”

Tate felfogta, hogy sokkal keményebb leckét is kaphatott volna a rossz reklámnál, vagy a figyelmeztetésnél: „Inkább ebbõl tanulok, mint a letartóztatásból, vagy beidézésbõl.”

Fordította: Geczõ László

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások