A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
kella 970×550
Lufi 970*250
Köki 300*300

MALCOLM FLOYD IS ALÁÍRTA TENDERÉT

acapella 640×480

A san diegoi játékos ezzel 3,168 millió dollárra lett jogosult a 2010-es szezonja alatt. A 28 éves Floyd egész eddigi profi karrierjét a Chargers csapatában töltötte. Bár többnyire a speciális egységben szerepelt, a ligában töltött két éve alatt megmutatta, hogy egyáltalán nem okoz neki gondot a támadósorban is kiemelkedõt nyújtani. A tavalyi idény felénél (a 8. héttõl kezdve) vette át a kezdõ elkapói posztot és mindössze egy fél szezon alatt 45 elkapásból 776 yardot (17,2 yardos átlaggal) és egy touchdownt gyûjtött.

Felháborodva azon, hogy nem ajánlottak neki hosszú távú szerzõdést, a 6’ 5” magasságú, 225 font súlyú Floyd nem vett részt a Chargers holtszezonbeli tevékenységein. Mivel aláírta tenderét, már valószínûleg megenyhült a szíve és ott lesz a csapat OTÁ-jának utolsó hetén. A termete ellenére is villámgyors szélsõrõl már borítékolható, hogy – a következõ szezon folyamán – az elsõ héttõl kezdõként számítanak majd rá San Diego-ban.

Miután sikerült megállapodni Floyddal, a Chargers-nek már csak három másik – de annál nagyobb nevû – játékosával kell dûlõre jutnia. Egyelõre Vincent Jackson (WR), Marcus McNeill (OT) és Shawne Merriman (OLB) szerzõdése még várat magára.

Fordította: Papp Gábor

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások