A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
praktiker 970×550
Roche 970*250
Perfect look 300*300

WESTBROOK VÁLASZOL

acapella 640×480

Hogy állsz a csapatkereséssel?

Elég jól. Voltunk már néhány helyen, de még próbáljuk megtalálni a megfelelõt, amelyik nem csak nekem, a karrieremnek is a tökéletes választást jelentené. Imádtam Philly-t, de ideje tovább lépni és új helyet keresni.

Hogy ment a Washington Redskins-nél tett látogatásod?

Nagyszerûen. Tetszett a csapat is és az edzõi stáb is. Szeretnék a Redskins tagja lenni, csupán azt kell még átgondolnom, hogy beleillek-e a rendszerükbe.

Mennyire lenne különleges élmény számodra, ha – középiskolás korodat idézve – újra Washingtonban játszhatnál?

Természetesen rendkívüli élmény lenne ismét a szülõotthonomban pályára lépni, fõleg egy olyan csapatban, amelyiknek megvannak a gyõzelmi tradíciói.

Milyen volt a többi csapatnál tett kiruccanás?

Voltunk a Broncos-nál és a St. Louis-nál is. Egyelõre még próbáljuk megtalálni a megfelelõ helyet, aztán meglátjuk mi lesz.

Mik az elvárásaid az elõbb említett csapatokkal szemben?

Szeretném kideríteni, hogy milyenek is az edzõik és megbizonyosodni arról, hogy illenék-e a támadásba.

Hogy látod a karriered ebben a pillanatban? A Super Bowl az egyetlen, ami hiányzik a pályafutásodból?

Azt hiszem, a Super Bowl kétségkívül az egyik olyan cél, amit egyszer el akar érni az ember a karrierje során. Még mindig úgy érzem, hogy kellõképp produktív futó tudok lenni a ligán belül. Bármit is teszek, a nagy cél lebeg a szemem elõtt.

Mit gondolsz, van még mit bizonyítanod tavalyi felépülésedet követõen?

Nem mondanám, hogy van még mit bizonyítanom, inkább hogy van még teendõm. Ezekre viszont felkészülök és el is végzem õket.

Mesélj arról, hogy mi a hagyatékod, mi vezérel a pályán kívül!

Szenvedélyem a gyermekek segítése, bár nekem nincsenek saját gyerekeim. Réges-rég rajtam is segített valaki és szeretném a szívességet továbbadni azoknak a fiatalokat, akik rászorulnak erre – akik olyanok voltak, mint én.

Melyik tölt el nagyobb büszkeséggel, amit a pályán elérsz, vagy amit a közösségi munkád során?

Határozottan büszke vagyok a futballpályán elért eredményeimre, de segíteni a rászorulókon az egyetlen, ami igazi, tökéletes büszkeséggel tölt el.

A számos együtt töltött idõ után, milyennek tartod Donovan McNabb-et? Elõnyére válik majd a Redskins-nek?

Teljes mértékben. Azt hiszem már eddig is kellõképpen bizonyította tehetségét. Olyan nagyszerû és felelõsségteljes vezetõ, amilyennel talán eddig nem rendelkeztek.

Választottál olyan konkrét idõpontot, ami után már valamelyik csapat tagja szeretnél lenni?

Nem. Csak csapattag szeretnék lenni. Mindegy hogy mikor, mert amikor már ott vagyok, minden tudásom a rendelkezésükre bocsátom, hogy az egész idény alatt produktív segítsége legyek a klubnak.

Fordította: Papp Gábor

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások