A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
kella 970×550
M-gel 970-250
Perfect look 300*300

FOGYNAK BOWE LEHETÕSÉGEI

acapella 640×480

A Pioli-Haley páros talán leghangosabb bírálója Dwayne Bowe (WR) volt, aki eddig sikeresen szökött meg a vezetõk haragja elõl. Bowe a tavalyi csapattevékenységekre túlsúlyosan érkezett és elég sok minden miatt panaszkodott is, nem beszélve arról, hogy 2009-ben négymeccses eltiltást kapott (tiltott vízhajtó alkalmazása miatt). Mindemellett 11 passzt ejtett el az év során, amivel vezette az NFL eme nem túl impozáns listáját.

Bowe viszont – egy kis dorgálástól eltekintve – ez idáig mit sem kapott a vezetõségtõl, bár úgy néz ki, hogy most már fogyóban van a csapat türelme vele kapcsolatban is. Fõleg az elkapó legutóbbi incidense miatt. A negyedik évét kezdõ veterán ugyanis nemrég azt nyilatkozta az ESPN-nek, hogy a San Diego elleni 2007-es összecsapás után a csapattársai neten megismert lányokat vittek fel hotelszobáikba. Ugyan Bowe késõbb próbálta menteni a menthetõt – azzal az átlátszó nyilatkozattal, hogy félreértették, amit mondott –, már nem tudta helyrehozni a károkat, amit a Chiefs tagjai között okozott.

Haley zárt ajtók mögött tárgyalta meg a kialakult helyzetet csapatával, majd azt nyilatkozta, hogy Bowe-val folytatott beszélgetésének eredményeként az elkapó már újra a futballra koncentrál. A vezetõség nyilvánvalóan még mindig elég lehetõséget lát benne, ha még ezek után sem húzták ki alóla a szõnyeget. Viszont még egy rossz mozdulat és maga Dwayne Bowe is repülhet.

Fordította: Papp Gábor

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások