A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
kella 970×550
Tesa 970*250
M-gel 300*300

SIMA VOLT A RANGADÓ

Lake11_Tavasz_Banner_Kampany_300x250_CM

A pénzfeldobást követõen a Tigers vezethette az elsõ támadást, de hiába próbálkozott Vasyl Jordan (QB) bátor passzjátékkal, a vendégek puntra kényszerültek. A hazaiak rögtön az elsõ drive-ban a nyírségiek értésére adták, nem szándékoznak elõzékeny vendéglátók lenni, és egy futásokra felépített sorozat végén Récsey Dávid (QB) 7 yardos passzát Piros Krisztián (WR) húzta le az end zone-ban. A sikeres jutalomrúgással kiegészülve 7-0-s elõnyre tettek szert a Farkasok. A vezetés meghozta a hazaiak étvágyát, és nem sokkal késõbb Ágota Balázs interceptionje révén a védelem is hozzátette a maga szeletét a meccshez, ami nem tûnt jó ómennek a bizonytalankodó vendégek számára a folytatáshoz.

A második játékrész elején a Wolves megduplázta az elõnyét. Egy 4.&2 szituációt felvállalva Cseperkáló Péter (RB) 9 yardos futással érte el a gólterületet, és az extra pont után immár 14-0-ra mentek a vendéglátók. A Tigers továbbra sem találta a hazai védelemben a réseket, ami újabb interceptionhöz vezetett, ráadásul a Farkasok ezúttal 12 yardos visszahordást bemutatva (#54) újabb hat ponttal gazdagodtak. A jutalomrúgás ismét a helyére került, ami 21-0-ra alakította az állást. A hazaiak nem álltak le, és néhány perc elteltével újabb tocuhdownnak örülhettek a szurkolóik. Récsey remek passzát 12 yardos elkapás keretében ismét Piros váltotta 6 pontra. Az újabb egy pont után pedig már 28-0 volt az eredményt, ami sajnos nem utalt arra, hogy a szurkolók izgalmukban le fogják rágni a körmüket a második félidõben.

A Tigers játékosai talán kicsit magukba néztek a szünetben, mert egy koncentráltabb, jobb teljesítményt nyújtó gárda jött ki a második félidõre. Mindez az eredményben is hamar megmutatkozott, touchdownig ugyan nem sikerült eljutni, de Fazekas Tamás 25 yardos mezõnygóljával a vigaszpontok már összejöttek a feketében játszó vendégeknek (28-3). Ezt követõen a nyíregyházai védelem is megvillant, és Yevhen Rakhimov (LB) szép sackkel vétette észre magát. A vendégek irányítója hamarosan a harmadik interceptiont is a neve mellé írhatta, újabb pontatlan labdáját Péter Csaba húzta le.

A záró negyed elején a két TD elkapással a mezõny egyik legjobbja, Piros Krisztián részére sajnos hamarabb véget ért a találkozó, egy szerencsétlen megmozdulás után a földön maradt, és csak hosszabb ápolás után tudta elhagyni a játékteret. A meccs egyik legszebb jelenete azonban ekkor jegyezhettük fel, a pályáról lebicegõ receivert egyik oldalról a vendégek linebackere Maksym Nedzelskyy támogatta. A fáradó Farkasokat nem törte le kulcsemberük elvesztése, és egy óriási tumultus után néhány yardról újabb futott touchdownt értek el (35-3). A találkozó legvégén a Tigers-nek is összejött a hatpontos találat, Jordan 3 yardos passzát Hanász Róbert (WR) kapta el a célterületen belül. Fazekas a jutalomrúgásból eredményes volt, így kialakítva a 35-10-es végeredményt.

Bár rangadónak indult a találkozó, de a Wolves az elsõ félidõben a vendégek szinte minden megingását kihasználva hatalmas elõnyre tett szert. Sokan ekkor már azt várták, hogy a két csapat között kialakul a mercy rule életbe lépéséhez szükséges 35 pontos differencia, de a második játékrészben egy másik Tigers lépett a pályára, és rendkívül szimpatikus játékot bemutatva mindent megtettek a felzárkózásért. A hazaiak a magabiztos vezetés birtokán már nem erõltették a pontszerzést, de egy touchdownra még így is jók voltak. Szívderítõ volt látni, hogy a két csapat játékosai rendkívül sportszerû küzdelmet vívtak, és nem egyszer lehetett megfigyelni, hogy az ellenfelek egymást segítették fel a földrõl. Összességében a Farkasok még ilyen különbséggel is megérdemelten húzták be a meccset, de a Nyíregyháza gárdájának második félidei teljesítménye rámutatott, õket sem szabad leírni a végsõ gyõzelemért folytatott harcban.

Budapest Wolves-Nyíregyháza Tigers 35-10 (7-0, 21-0, 0-3, 7-7)

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások