A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
kella 970×550
Praktiker 970*250
Linea 300*300

JACKSON NEM BIZTOS, HOGY KEZDÕ LESZ

Lake11_Tavasz_Banner_Kampany_300x250_CM

Azonban sérülése után kénytelen volt abbahagyni a játékot és most a Cleveland Plain Dealer szerint könnyen lehet, hogy nem õ lesz az elsõ számú ILB a csapatban – írja a PFT. „D’Qwell Jackson jelenleg a korlátozott szabadügynök és egyszerûen csak észhez kell térnie. Lehet, hogy nem is lesz kezdõ ebben a csapatban. Érkeztek más játékosok akik könnyen átvehetik tõle a játékjogot” – írja a Plain Dealer munkatársa, Terry Pluto.

Plutónak könnyen igaza lehet, hiszen Jackson egy holtszezonbeli edzésen sem vett részt és egyszerûen nem hajlandó aláírni a csapat által felajánlott tendert. Közben a gárda nem tétlenkedik, leigazolta Scott Fujitát, aki egy három évre szóló 14 millió dolláros szerzõdést tehett be a mellényzsebébe. Valamint Chris Gocongra is sikerült szert tennie, aki valószínûleg ILB-ként fognak játszatni a 3-4 sémákban. A 2009-es draft második körében megszerzett David Veikune is nagyot fejlõdött és a vezetõedzõ kedvence, David Bowens is képes belsõ LB-t játszani.

Jackson több évre szóló szerzõdést szeretne, azonban a Cleveland Browns úgy tûnik, hogy nem hajlandó kielégíteni a védõ ezen vágyát. Ha Jackson mégis észbe kap és részt vesz majd az edzéseken, akkor bizonyos, hogy õ fog játszani kezdõként Fujita mellett mikor elkezdõdik a Holmgren-éra elsõ szezonja.

Fordította: Szûcs Gergõ

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások