A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
praktiker 970×550
Lake11_Tavasz_Banner_Kampany_970x90_CM
Lake11-hja-300×300

A MEDVÉK PASSZVÉDELME JÓL SZUPERÁL

Lake11_Tavasz_Banner_Kampany_300x250_TELEX

Habár még csak június elsõ hetén vagyunk túl nehéz olyan csapategységet mondani a Bears háza tájáról, amely jobban játszott volna edzéseken, mint a secondary. Chris Harris szerzõdtetése és Major Wright draftolása után a korábban sérülésekkel tûzdelt másodvonal sokkal hatékonyabban teljesített az OTA-kon, mint amire számítottak. Azonban nem szabad elfelejtkezni a visszatérõkrõl sem: Charles Tillman, Zackary Bowman és Corey Graham is kiválóan játszott az edzések alkalmával.

A passzvédelemért felelõs edzõ, John Hike a következõt nyilatkozta: „Egyre jobban érzik mit kell csinálni. Ha labda a levegõben van, akkor le kell csapni rá. Szeretnénk annyira versenyképes helyzetet teremteni a DB-k között, amennyire az csak lehetséges és biztosra akarunk menni, hogy tudják, hogy a labda megszerzése a cél.”

Az üzenet egyértelmûen célba ért, ugyanis a secondary szépen játszott a Halas Hall-ban tartott OTA-kon, és háromszor is lehalászták a levegõbõl az irányító kezébõl elinduló labdát. A három INT-et Bowman, Tillman és Graham gyûnjtötte be. Tillmannek az edzés késõbbi felében még egyszer sikerült megszereznie a labdát az elkapó elõtt, valamint az edzés azon részén Danieal Manning is leszedett egy passzt a levegõbõl.

Fordította: Szûcs Gergõ

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások